Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

Re: nincs cím

#385794 Lovax Előzmény: #382438

Herceg! Az mitől van, hogy máshogy néznek ki az avatarok cikk hozzászólásban és a fórumokon? Az előbbiben látszik a reg. időpontja meg a hsz-ek száma is. Nem lehetne ezt átvenni a fórumon is? Vagy túl sok helyet foglal? Vagy úgyis látszik a profilban?

szerk: elfelejtettem, de máshol már írtam hogy szerintem az MTI hírek annyira nem fontosak, el lehet őket olvasni máshol. Engem inkább hírkommentár érdekelne, meg főleg az elemzések.

Re: gombok

#381241 Ibiza Előzmény: #380307

igen.. és jó lenne egy felhasználó összes hozzászólását látni..akár a kezdetektől...pl keresés..felhasználó szerint.. utolsó 50-100-összes. néha vissza kéne keresnem magam vagy vagy valakinek a hozzászólását de nagyon bonyolult.

Herceg, ez az új erstés …

#381217 Netmaster

Herceg, ez az új erstés reklám kicsit túl "tolakodó". Ez alatt olyasmit értek, hogy az egész keresés doboz (a mezőn és egyebeken kívül), de még a "Legújabb a fórumban" felső része is linkként funkcionál.

Én örülnék neki, ha ide …

#381192 archenius

Én örülnék neki, ha ide lehetne képet feltölteni, ami a fórum hozzászólásokhoz csatolódna. Így nem kellene külön képfeltöltő oldalakat linkelgetni, ahonnan egy idő után úgyis törlődnek a képek. Csak nem tudom hogy áll tárhellyel a szerver. Nem nagy méretekről lenne szó, pár 10kB/kép.

#380307 holnor Előzmény: #380220

a felhasználó szerinti szűrés nm az igazi: ha több, mint egy oldalnyi hosszászólása van az illetőnek, akkor a következő oldal gombra kattintva a teljes fórumot adja vissza a rendszer, nm a szűrtet.

#380220 Kissherceg Előzmény: #380218

:)) okok visszateszem nyár folyamán vagy keresek jobb megoldást. Az a probléma, hogy ki lett törülve a script.

Anno azt hittük, hogy amiatt lassú az oldal, ami részben igaz is. Ezért kellene valami okos megoldás.

gombok

#380218 Lovax

Herceg! Ha már le kellett venni a topik-oldalszám legördülőt teljesítmény problémák miatt, nem lehetne a mostani két gomb mellé egy "ugrás az első oldalra" és "ugrás az utolsó oldalra" gombot tenni?

Ha el akarom olvasni egy topik elejét, oldalanként kell végiglapoznom vagy találgathatok hány oldal, hogy átírjam a címben és ez időigényes + a lekérések számát is megnyomja kicsit, gondolom.

Egy "ugrás x. oldalra" mező meg aztán maga lenne a hevön on örsz. :D

szerk.

Most látom nemrég volt ugyanez. Nem sikerült olvasnom mielőtt írtam. Mea culpa. :S