a számokat is megtudhatjuk? pl. kíváncsi lennék, mennyi hsz kell a top10-hez. a dobogóról nm álmodozom :D
a számokat is megtudhatjuk? pl. kíváncsi lennék, mennyi hsz kell a top10-hez. a dobogóról nm álmodozom :D
vegyél dinamós szoba bicajt :))
Gondolj bele, mennyit lehet így spórolni a villanyszámlán. :DD
már Te is morálozol? :D ilyeneket nem írunk :D
kérem ne tessék rombolni a morált :))
Igazából még egy blogbejegyzés és nyersz. Bendegúz, pedig annyit írt volna, mint Te akkor simán nyer, mert őt olvasták a legtöbben.
Le lehet győzni zeeh vagy Zen mestert :)
:))
Hónap végén zárok minden pozit, aztán szeptemberig nagyítóval se fogtok nagyon látni elméletileg. A nyári izgi BÉT-et meghagyom a perverzeknek. Tavaly nyár is dög unalom volt, felesleges a gépet is bekapcsolni emiatt 3 hónapra.
A hónapban már biztos nem leszek a listán sem, most nem kereskedem olyan intenzíven feleslegesen pedig nem írok blogot (előző héten is mindössze egy sikeres néhány %-os Orco kereskedésem volt), sok sikert kívánok minden versenyzőnek!
Főnök! Ezennel felajánlom a 2. helyezettnek a pezsgőt! :)
Oks, kezdem érteni a koncepciót :)
Lépek aludni, jó éjt mindenkinek!
írtam a módszert, blogokkal simán lehet nyerni, ha elolvassák. :) Áprilisban is keveset fórumoztál, de nagyon sokan olvasták blogod. Nem teli fosás a fórumozás, csak ha sok papírban vagy érdekelt, akkor az hasznos, ha informálod a csapatot. Szerintem ez inkább építő, mint egy helyre írni mindent. Szóval hasznos
Gratula, Zeeh idült alkoholsta lesz, ha így folytatja a pezsgők zsákolását :D
Kissherceg, mi a formula a pontszámításnál? Megtalálom benne a kiskaput, ne félj. Az kizárt, hogy telefossam a fórumot napi 100 hsz-szel. :)))
2011. április fórumozó verseny eredménye:
Gratulálok mindenkinek.
1. Zeeh
2. pepe01 - blogolásnak köszönhető az előkelő hely.
3. Bendegúz - blogolás miatt ismételten dobogó
4. Zotya32
5. Netmaster
6. banyaiz
7. Sumér harcos
8. BudFox
9. hAliG
10. hosszhuszár
GYIKbe lefogom írni, hogy 500 blogbejegyzés látogató 100 fórumhozzászólást ér. Ezek alapján jött ki az eredmény. Pepe néhány hozzászólással maradt le, szóval szoros volt, de még így is Zeeh nyert. Nem legyőzhetetlen kedves fórumozótársunk.
zeeh megint kitett magáért hozzászólás számban :D
Ne szerénykedj, jól futottál! )
Most látom hogy valahogy én i felkerültem:)
Igaz hogy a még futottak kategóriába:))
Nocsak... :)
Köszönöm az elismerést, még ha a pontozás szabályai miatt nem is nyertem, nagyon jól esik. Tényleg.
Próbálok még elemzéseket készíteni, ha értelmét látom, és a nálam is kezdőbb fórumtársaknak segíteni pl. stop limit elmagyarázásával.
A hozzászólások számát én a minőség megtartása és az elolvasható mennyiség szinten tartása érdekében kisebb súllyal vetném latba, így a kevésbé ráérő barátaink is előnyhöz juthatnának és el lenne ismerve az egyéb tanító tevékenységük, mint például a blogolás.
Véleményem szerint kár volna chat felületté zülleszteni a fórumot.
Köszönöm, hogy ilyen kiváló közösségben fórumozhatok és szívhatom magamba a "nagy öregek" élettapasztalatából áradó szemléletet. Csak így tovább!