azt csak az olajszőkítők a hazai bermuda háromszögből merik... :)))
azt csak az olajszőkítők a hazai bermuda háromszögből merik... :)))
Akkor van köztünk egy hegy, mert én a Clarknál leledzem. A Hunyadin volt egy kedves ismerősömnél:))
Ha dunántúlról érkeznél arrafelé, akkor min. 3 hídon és 2 komopon át tudod megközelíteni, miután egy nagyobbacska alföldön és egy középhegységen átvágtál ...
Ha kinézek az ablakon látom a Vérmezőt, Gellérthegyet, Sas-hegyet, és egyéb délebbi budai hegyeket. Meg sok háztetőt :)
Nem emlékszem hogy lett volna itt tali, de aktívan csak az utóbbi pár hónapban kezdtem el ide irkálni. Hol volt, mikor?
Nekem is az ugrott be, bár azzal nem gitározni szoktatok? :))
:) köszi a jó ötleteket... átgondolom... Józsi is ruhaszárítóra gondolt először... azt hittem ez csak szakmai ártalom nála... de nem.... :)))
Merre szárítod a ruhát? Mert az I ker. talin nem voltál:))
Betesszük a barlangrendszerbe, úgyis most térképezik fel. Aztán jöhettek hozzám ha nem lesz mit enni ezért a vésztartalékért:))
Méretét tekintve nagyobb, mint egy ruhaszárító de meglehet, kevéssé zajos ...
:)
és ha a rendszámomat is adom mellé??? :)
különben mindennek eljön egyszer a vevője... :)
Sejtettem, hogy nem valami kis hülyeségről írsz, de 2 hektár azért odabax :)
Az rád szárad, barátom...))
látod, ha valamit úgy veszel, hogy nincs meg már a vevő rá......:))
Kukorica (termény) szárító + raktár... kb. 2 ha... szóval az I.kerület nehézkes... :)))
Az jó, úgysincs hova teregetnem a ruhákat mosás után. Mennyiért adod és át tudom-e venni az I. kerületben? :)
Nagykőrösön van egy szárítóm eladó!!!! :)))
Csak nem Barcikai vagy?!
nem,Bp.-en lakom,eredetileg pedig az ország északkeleti része.
én tavaly is benne lettem volna,dehát az élet(és az alkohol) közbeszólt
péntek vagy szombat este jó lenne összehozni egy stockis találkozót... a tavalyi úgy is teljesen kiesett :)))
kinek melyik nap lenne a jobb... nekem mindegy én ott leszek.. :)