Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: nincs cím

#38006 Ozzy_ Előzmény: #37999

ez nem sdu.

Ez csak egy átmeneti, ha úgy tetszik temp fájlt használ. És automatikusan tölti be amibrokerba. Nem kell importálni semmit se.

Csak nap végén csinálj egy manuális importot, hogy biztosan minden adat bent legyen és kész.

ha nem megy a real import magától és a peti export egyébként azt írja ki, hogy minden ok és dolgozik, akkor valami hiba van a rendszerben.

#38000 Zabás Előzmény: #37979

Ha ezt komolyan gondoljátok itt van erre egy nagyon jó program! Látja a másik gép tulaja, hogy mit csinálnak a gépén nem úgy, mint a Win-nek a távoli asztal verziója!

http://www.teamviewer.com/index.aspx

Az irányított gépnek elég csak a TeamViewer QuickSupport.exe-t elindítani az megadja a belépés jelszavát és címét és már kész is! DATA átvitelre is alkalmas! Én is ezzel avítgatom pár haverom gépét!

#37999 _pda_ Előzmény: #37979

a real most megy, illetve ment reggel is

azt nem vágom, h miként importálódik be az adatbázis mappába a napi cucc végleg, h a txt fájlokat törölni lehessen

tehát eddig az sdu szépen megcsinálta és betöltötte a saját mappájába az adatokat

most a petiexport készít txt fájlokat, oké, ezt kétféle módonis behúzhatom, v az ascII v. a wizarddal

szóval ezt nem vágom

ez a petiexport miért nem vágja be magától a BET_intradeday mappába?

#37979 Ozzy_ Előzmény: #37970

csapd agyon a tűzfalad, aktiváls a remote desktopot, add meg az ip-d, azt megcsinálom :)

#37970 _pda_ Előzmény: #37880

meg van, köszi

egyébként a t..köm ki van ezzel a petiexporttal

tegnap délután óta egyfolytában berhelem és nem megy rendesen a cucc

már mindent kipróbáltam

AB uninstall, minden gyalu, újratelepítés

nem vagyok béna felhasználó színten, tehát ilyen elérési utak, registry berhelés, hexeditor megy simán

de ez a sz@r szét szivat

#37880 Ozzy_ Előzmény: #37878

van az az árinfo ablak, amelyikből exportálsz petiben. Oda állítsd be, hogy ott lásd a hatit is és akkor automatikusan ugyanúgy, mint a többi rv.

#37871 Ozzy_ Előzmény: #37841

nem a formátum miatt vannak a kihagyások. Azon formátummahinációval nem tudtok változtatni.

#37841 Chaby Előzmény: #37834

a leírásban ez szerepel: "Másold be a petiexport alatti peti.format fájlt az amibroker könyvtáradba default.format néven."

én a default.format file tartalmát módosítottam az Ozzy_ félére -> semmi javulás :S

#37808 Ozzy_ Előzmény: #37807

azért előtte egy biztonsági mentést csináljatok.

Egyébként szerintem a petiexportnak saját beépített format-ja van, de ez nem tuti.

#37807 Zabás Előzmény: #37794

Végül is abból baj nem lehet, ha mindegyiket átnevezzük OZZY_ által bemásolttal! Szerintetek?

#37794 Chaby Előzmény: #37790

elvileg ugye van a Peti.format amit be kell másolni az AmiBroker\Formats\ mappába és default-ra kell átnevezni. Na az nem egyezik az Ozzy_ által bemásolttal.

#37793 Zabás Előzmény: #37785

Igazad van bohóchal pluginga ebből a szempontból jól működött, de nálam is bezavart az adatbázisba, eltűntek a régebbi gyertyát, volt olyan, hogy csak kb. 30 napig voltak meg! Ezért nem használom, meg az indítás sem volt mindig zökkenőmentes!

Nem, nem a hatira gondolunk!

BUX

BUMIX

CETOP20

CESI

DWIX

ETFBUX

RAX

#37790 Zabás Előzmény: #37748

Igen ez egy jó kérdés!

Érdekelne engem is, hogy a Peti_export exportálás közben melyik *.formatot használja? Józan paraszt ésszel végiggondolva, ha az át lenne írva akkor jó lenne a mennyiség is!

Nálam már az is előfordult, felszúrás v. leszúrás nem is volt látható a grafikonon a AMIban és néha a csúcs ár sem stimmel 1-2 forinttal!

#37785 Chaby Előzmény: #37777

elvileg a clownfish-es is tudja bár én nem használom (de lehet mindjárt kipróbálom)

ja és nálam az SDU sem volt jó a forgalom terén

a BUX hatira gondoltok?

nálam a listában van és mennek is az adatok

#37779 Ozzy_ Előzmény: #37777

ja bux az télleg jó lenne, mert akkor lehetne KT spekizős függvényeket írni

Kéne írni az Equitasnak,…

#37777 Zabás

Kéne írni az Equitasnak, hogy oldják meg, ja és a BUX-ot is lehessen importálni, CETOP-al együtt!!!

Napközben a probléma tovább él: az azonos időben /másodpercben/ történt kötések számánál csak az elsőt importálja, ezt egyedül SDU tudta megoldani, nála minden jó volt, csak 15 perccel később jöttek az adatok és nem a PETIből szedte!