Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: köszönöm

#378368 Kriszti@n Előzmény: #377856

vagy úgy jársz mint én tavaly.lemész kedden, és péntek este hazamész, 3 nap ivás után, de már nem érdekel , mert úgy gondolod, ha még egy napot ott maradsz, abba belehalsz :DDD és akkor elkap az eső :DDD na ilyet mégegyszer soha.habár én most kedden megyek :DD

#378359 Csokigyáros Előzmény: #378025

igazából átmenet nélkül hunysz le este... ezért nem tudod máshol megoldani, mert akkor útközben már aludnod kellene... szóval a sátor is messze lesz az utolsó sör után... :)

#378055 KawaBazsy Előzmény: #377858

De most mér, teljesen úgy kalkuláltam, h ő a benzintyúk utód, ha a másik (lassan) kiöregszik.. :-))

#378025 kerikoma Előzmény: #377856

Pedig pont péntek délutáni érkezést terveztem, de elképzelhető egy csütörtök esti is. Még van idő eldönteni. Viszek sátrat az már biztos. Gyerekektől elkobozom arra a pár napra. Hálózsák is van. A málházást kell jól megoldani. Még sajnos nem tudtam megnézni Bazsy képeit, de lesz rá alkalom és van még egy jó hónap a felszerelést összeszedni:-)

Egyébként Felsőörsön van egy nagyon jó cimborám akinél lenne szállás, de gondolom rontana a motorostalálkozó filingjén, ha elhagynám a tábort buli után....

#377856 Csokigyáros Előzmény: #377707

hali, mi csütörtökön megyünk vasárnap jövünk...

természetesen motorral, sátorral, pálinkával...

de a csomag nélküli érkezésről, és ott alvásról kérdezd pitykét, aki alkoholmentes sört keresett, aztán a tábortűznél aludt... :)))

van napi, és fesztiváljegy... ott ki tudod számolni melyik éri meg...

ha túl későn jössz... pl. péntek délután, akkor már eléggé elfoglalják a jobb helyeket, érdemes legalább 13-14 körül megérkezni, de még jobb csütörtökön...

#377785 kerikoma Előzmény: #377781

Köszönöm:-)

Otthon tudom, csak megnyitni, de este megnézem. Még egy jó hónap, de kezdek rápörögni rendesen. Neked még lesz előtte egy jó kis utad....

#377719 kerikoma Előzmény: #377713

Viszek vagy négy-öt fajtát, nekem kötelességem, de egyenlőre tapasztalatlan vagyok a többi cucc szállításával kapcsolatba. A sátrat megtaláltam, szépen belefér a hátizsákba. Alakul a helyzet....:-)

#377713 Kissherceg Előzmény: #377707

"eddig így áll a terv" helyesbítek: "eddig igyál a terv" :D pálinka szakosként vannak ám kötelességei az embernek :D

#377678 kerikoma Előzmény: #377665

Van olyan ismerősöm aki kocsival jár.

Egyszer megnézném, hogyan vannak a csomagok elosztva a motoron. Egyébként grat, ez igen. Sokan csalnak a motoros barátok ilyen hosszabb utakra, de még nem tudtam idő szakítani rá, jobban mondva a gyerkőcöket nem szívesen hagyom itthon. Mert ugye asszony is imád motorozni, ő is jönne az tuti.

Na de Alsóörsre napi jegyek vannak?

#377665 KawaBazsy Előzmény: #377663

Motoros találkozóra?? Hát mennék én helikopterrel is, de nem vagyok Kóka.. :-)

Akkor ideje leszokni a kocamotorozásról, s elkezdeni túrázni. Én jövő 7en indulok a Riviérára, 8 nap lesz, kb 4000 km. Motor u.a, + utas.

#377663 kerikoma Előzmény: #377662

Motorral szoktál menni? Bocs, hogy hülye kérdéseket teszek fel, de még sose voltam mocival sehol 1 napnál tovább...

#377662 KawaBazsy Előzmény: #377646

Mit szoktam vinni? Hát piját! :-)

No de télleg, hát mit visz az ember 3-4 napra? Sátrat, hálózsákot meg ruhát. Szállást nem kell intézni, a jegyárban a kemping benne van.

#377646 kerikoma Előzmény: #377639

Bazsy mit szoktál vinni? Szállást hol lehet intézni? Meg még lenne pár kérdésem úgy folyamatosan:)