:D:D
Asszony majd megmondja, csak az a baj, hogy Pünkösd hétvége lesz, tán bérmálás lesz vasárnap, ott nem szabad csúnyán kinézni:)
:D:D
Asszony majd megmondja, csak az a baj, hogy Pünkösd hétvége lesz, tán bérmálás lesz vasárnap, ott nem szabad csúnyán kinézni:)
utána úgy sem fogod tudni, hogy egy vagy két napot voltál :)))
Én csak a felvonuláson voltam, maga a többnapos rendezvényen nem, de most nagyon szeretném az időmet úgy alakítani, hogy ott legyek legalább egy napot és egy éjszakát:-)
De lehet, hogy kettő is összejön, majd meglátom.
Bács-Kiskun és egri kemény magra számítunk valami kis kópéság szervezésére idén. Sumér és Waszi bá, illetve Gábor és Tomi szekta tagoknak ez kiemelt üzenet :))
ez egy hosszú történet és a régmúltra nyúlik vissza...
nincs rá vevőm, de majd elmesélem Alsóörsön :)))
Miért, meg lesz addig, azt nem úgy vetted, hogy már volt rá vevőd?
Ha így van, eléggé furcsállom a helyzetet....)))
majd következő alkalommal levezetem, miért is kell megvenned... :DDD
Bazsy a lányom fejest ér!!! :)
Sziasztok, tényleg jó volt, igaz, nem voltunk túl sokan, de épp elegen.
A hely jó, kaja jó, kiszolgálás jó...))
Csak ez a Csoki gyerek, ne akart volna mindig eladni nekem valami szárítót, vagy mit, amit majdnem meg is vettem..., de kiderült, hogy csak kukorica szárításra alkalmas...:DDD
Ok. Józsi lehozza az anyósát neked, te meg hozod a lányod, h megtaníthassam motorozni, senki nem fog unatkozni.. :-))
Hali fiúk,
jó volt, bár alkoholmentes... :)
Alsóörs garantáltan nem lesz az... Herceg... érted kiugrok az állomásra a vasammal, ha lejössz...
persze jöhetsz kocsival is... Józsi biztos lehoz... úgyis van vele elintézetlen ingatlanügyem :))))
Na, olyan sokáig nem duhajjkodtatok akkor :-)
Helyszín, társaság kiválló volt.
nekem kicsit rövid volt, de legközelebb 7kor lesz :)
Mi köszönjük, egyre jobb ez a banda. Alsóörsön találkozunk! :-)
Én hétre mentem, erre kiderült h 8. S Herceg csodálkozott, h néha beszóltam a napszemüvegére.. :-)
Köszönöm mindenkinek aki eljött. Nagyon jó a társaság, sok szerethető ember van, pedig ritka különbözőek vagyunk. :) Szóval remélem jövőben ismételten eljöttök!
Igazi dream team a csapat :))
azaz!
:)))
no most 7, vagy 8???