Nem te, a lompos. :)
:) ráadásul nem vagyok fideszes.. de jelenleg ők a legjobb alternatíva..
hazaáruló komcsi ivadékokra meg akkor sem ha közben fűrészelik a lábam..
az ugribugri kispártok operett figurái meg nem érdekelnek...nagy formátumú ember nincs köztük..
:)
Tessék csak örülni a fideszes lomposnak, jó az. :)
ugrálni könnyű..megszerezni nem ,) savanyúú a szőlőőő savanyúúú (dudorászik)
89-es alkotmány(módosítás) minden volt, csak nem kommunista. 2/3-dal meg könnyű ugrálni, senki nem vitatja. Felőlem akár azt is előírhatják, hogy mindenki tapétázza ki vele a lakást. :)
nagyon vacak ez a szerver..
Magyarország kormánya lecserélte a kommunista párt alkotmányát..az, hogy pár bohóc nem vett benne részt vacak kis előnyökért..az az ő dolguk..
mszp-szdsz megosztotta az országot..és ez valószínűleg így is marad...ez volt a cél..
Mármint a Fidesz-KDNP alkotmányát (vagy inkább kreálmányát), hogy pontosan fogalmazzunk. :)
De most kizárólag a kiküldésre reagáltam.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/ket_evet_ulhet_aki_visszael_a_rokkantnyugdijjal.148607.html
"A büntetőtörvénykönyv látóterébe bekerül a jövedéki termékek, adó, csempészet, munkával összefüggő csalások, minden, ami a költségvetés sérelmével jár, amely 2-10 év szabadságvesztéssel lesz büntethető attól függően, hogy milyen mértékű a vagyonvesztés - 100 ezer forint vagyonvesztés esetében is beszélhetünk már költségvetési csalásról - tett hozzá."
Ha már 100k-ért is 2 év sitt jár majd, akkor igazi börtön telepeket kell majd felhúzniuk, mert százezrek kerülnek rács mögé, ha csak a feketemunkások becsült számából indulunk ki.
:) biztos lesz elektronikus elérése..külön ipod.pad-ra
kütyista vagy e?
egyszer rakd ki az összes kütyüdet egymás mellé az asztalra.. én nem vagyok az de szörnyű kép fogadott amikor kiraktam.. mellé meg az összes töltőt..
Én remélem ipad2n kapom meg, mert úgy költségtakarékosabb volna a jövőben.
vagytok páran aki így látja országa alkotmányát..gondolom átolvastad vagy 100szor
Remélem több rétegű, puha papírtekercsekre nyomtatják az alkotmányt, lássák az állampolgárok valami hasznát is. :)
http://index.hu/belfold/2011/04/27/mindenkinek_kipostazzak_az_alkotmanyt/
Van itt lóvé kérem szépen továbbra is hülyeségekre... :-Q
Vastagbőr Blog a fészbúúkon: "8 000 000 * 38 oldal + 8 000 000 boríték + 8 000 000 postaköltség. Megéri!"
"GáborGábor: A történelem - általában - igazolja önmagát."
azért ez nem semmi :))
Ez így van sajnos.
Azok a közös KISZ-es, MSZMP-s gyökerek összekötik őket, bárki bármit mond.