Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#376829 KawaBazsy Előzmény: #376771

Szia.

Köszi szépen, de akkor sztem BKV lesz, akkor sörözhetek is. Van vmi éjszakai vezió is, ha elnyúlna a buli.. :-)

Re: nincs cím

#376771 hosszhuszár Előzmény: #376517

Szia.

Nem, mert az egyik kilyukadt, úgy, hogy javíthatatlan, és még nem találtam jó használtat rá, újat meg nem veszek, drága.....használjuk az ml-t...

Ettől függetlenül jöhetsz!

Józsi Bácsi! Nem raktad…

#376517 KawaBazsy

Józsi Bácsi! Nem raktad fel azóta a nyári kerekeket az S500-ra? Inkább mennék hozzád motorral, majd azzal tovább, megismerés végett.. :-)

a következő lehetne Alsó…

#375443 Csokigyáros

a következő lehetne Alsóörsön a HD találkozón... mondjuk péntek, vagy szombat este... az júni 10. vagy 11... tavaly is voltunk vagy hárman.. :)

Re: időpont változás

#375440 Bendeguz Előzmény: #375319

Igen, Up the club, nagyon igényes a hely kialakítása és a hangosítás is odabsz :)

Alapból nem járunk ide, mert ez a műmájerek és rajok törzshelye. Ilyen rendezvények alkalmával viszont szerencsére inkább a trance family szokott összejönni.

#375319 holnor Előzmény: #375289

not enough time nagy kedvenc :)

az up-os rendezvényre mész? amúgy a megfelelő szó sztem egyszerűen a buli :)

#375297 Bendeguz Előzmény: #375291

Nocsak, valahogy minden ismerősömről (és virtuális ismerősömről) kezd kiderülni, hogy trance fan. Ez jó! :)

Egy nyugdíjas buli péntek éjszakára nekem tökéletesen megfelel, adják le a slágereket, aztán meg is leszek elégedve. Könnyű nekem örömet okozni :D

#375291 Kissherceg Előzmény: #375289

ismerem őket, sőt még a magyar djket is, utóbbiakat személyesen. :) Hazai trance közösség "prominens" tagja voltam, olykor vagyok. :)

Ez max egy buli, trance energy, sensation koncert, még egy Vandit nightot se neveznék annak. :) Szóval ez egy jó kis nyugdíjas buli a két öreg rókával :)