Nem, úgy, hogy erősödni.
Van egy olyan érzésem, hogy a legutóbbi két 266,x-es visszatesztnél nem tudtak eléggé betankolni a nagykutyák, és most óvatosabban fogják felszippantani az eladó forint tételeket, talán még rá is dumálnak majd picit. És utána indulhat lefelé eurhuf. Ne legyen igazam. Kizárólag TA alapon.
szintén zenész, csak usd helyett chf cumi....205-nél adtam el, euro, t-com cumi megegyezik.
nem vagyok "chartista" megérzés tréder vagyok , ezért sűrűn szopok:DDD
kiszórtam az összes USD-m 182-őn erre megindul. eurót tovább vásároltam ,erre az meg se mozdul, a tcom meg esik. tripla szopás:DDD
kellene már legalább egy nyereséges pozi is...
Hát, ez a nomura, nem szokta megmozgatni a piacokat, viszont, ha gyuribá, mondaná.....
Vajon ez is miért pont most jön?
http://portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/itt_az_ido_szabadulj_a_forinttol_nomura.149364.html
Nomura nagy HUF csomagot szeretne ezen az áron venni :)
Hetes gyertyának 266.9 felett csak kanóca lehet sztem.
ennek már nem visszateszt szaga van, hanem erőteljes gyengülés...
én minden veszegetek lassan szintenként(nem TA). megfogadtam veszek usd-t 180-nál ,holnap meg is teszem..maximum elköltöm kint, de aszért bízom még benne, hogy hamarosan lesz még 200.
Jó lenne, csak addig nem szabad rá néznem , mert még a végén veszek dodo-t.
Akkor lehet azért beszélünk el egymás mellett, mert én baromi hosszú chartokat nézek :)
Eurhuf-ot is csak fizikai váltáshoz nézegetem, nem forexhez.
javítottam a linket.
Nekem nincs jogsim, ergo nem is tudják elvenni.. :D
na jól van:))
én meg itt szint vallok száguldozó mivoltomról:)
ugyan már kinőttem belőle.......ezen események még a 90-es évek végén zajlottak:)