Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kövess károsultjai

Re: kövesscam

#374975 fordgtshelby5000 Előzmény: #374660

Csak egy éve lett véglegesítve-----de nagyon tele lett a hócipőm a magyarhoni tőrténésekkel...---ezért.Én is onnan néztem ki -arról az oldalról----nagyon készségesek-de Ausztriában drágábbak a kocsik-mint in DE......viszont lakni jobb osztrákban.....szerintem !

Ha van pénzed-mindened megvan ---és nincs írigység.....egy X6 az itt népautó----a GT-ből kevesebb szaladgál----de porsche-ferrari és egyéb olasz csoda rengeteg van.

#374661 Sumér harcos Előzmény: #374657

az Osztrákoknak...mi az az oldaluk amelyen autohirdetések mennek nekik?

mint itt a használtauto.hu?vagy a Németeknél a mobile.de?

#374657 fordgtshelby5000 Előzmény: #374653

Nem hoztam...kinti a cégem...én Ausztriában élek....München mellett vettem 4.0d....nagyon felszerelve.....mivel cégnek vettem minusz az áfa-amit viszaigényeltem.Ez mo-n majd 27 milla.

#374607 fordgtshelby5000 Előzmény: #374527

Nem semmi!!! A rendelt X6-osom brutto 57k euro volt minusz áfa-mert céges lesz.....soha senkinek nem hinni -ez alap!Mindenkinek más a timeframe-tőkenagyság-----az indikátor timeframe beállításai....kereskedhet forexen 5-10-15 M-en...én naposon.....nagyon kemény tanulópénz !

#374606 Kriszti@n Előzmény: #374600

nem full tőke volt,szerencsére, de humetes öt napos limites rally gondolatára még mindig kiráz a hideg:) aztán a bankban nem vették fel a telefont, hogy sell:)

#374600 Sumér harcos Előzmény: #374596

:)

mi az hogy....1honap?:)

néhány nap 2-3nap alatt tettem ilyet fénykoromban:)

utána persze kevésbé sikeres dolgot is:)

#374599 pepe01 Előzmény: #374596

Végül komolyra fordítva a szót az osztalékos papírokat preferálom illetve van még néhány jó fundával rendelkező cég amivel kereskedem.

#374596 Kriszti@n Előzmény: #374595

tényleg nem rosszból, hanem tapasztalatból.mikor egy hónap alatt duplázod a tőkét nagyon nagy királynak érezed magad. mikor egy nap alatt negyedeled ugyanezt ,kijózanodsz:)na nem offolok tovább..

#374595 pepe01 Előzmény: #374594

Fiatal vagyok még, Colin Mcrae helyett kezdtem el tőzsdézni, valami izgalomra vágytam és itt ragadtam.

Lehet igazad van.

Remélem itt leszel még néhány év múlva is és akkor majd megbeszéljük.

Nem szeretném bizonygatni az igazam és győzködni.

#374594 Kriszti@n Előzmény: #374587

vicc amit írsz:) nem sok pénzt tőzsdén kívül is megdupláz az ember ha ügyes.sok pénzt meg elbasz itt ha nincs szerencséje.tegyük fel van 100m ft-od. 5 a tőzsdén van erre keresel 30%ot.. az 1.5+, de behoznád a másik 95öt is???? ha nem, akkor ez csak hobbi..arra pedig ne alapozz...

#374587 pepe01 Előzmény: #374580

Én nem sok pénzzel nyomom, ez a második évem ( tehát már 2 osztalék rally-t lekereskedtem).

Még legalább 1 évig tökéletesítem a különböző stratégiákat, van bőven még mit csiszolni, aztán növelem a tőkét, fő a fokozatosság.

Másrészt, szerintem 10-20%-ért felesleges gép előtt ülni.

#374580 Kriszti@n Előzmény: #374576

nem tudom mióta tolod, de ha ennyire egyszerű, gondolom kurvára tele vagy:) és ha a hitellel lenullázod magad , akkor mi a következő okosság?nem rosszból mondom, de az élet nem ilyen egyszerű...a telkó jó papír, kérdezd a régi matávban edződötteket.. sosem látják újra azt a pénzt:)

#374576 pepe01 Előzmény: #374562

Full tőke + 3x-os bef. hitelből Telekom vétel osztalék rally előtt. 1 hónap alatt meg is van a 30% tisztán utána az egészet beteszed Mol 7%-os kötvénybe vagy a Questorhoz 9%-os hozamra és kész. :)

Szerintem a hati shortom is fog hozni annyit év végéig:)

#374544 Sumér harcos Előzmény: #374527

40.000 euro huss......bázzz..

hát abból nyugdijig meglehetne élni......egy 30 évesnek....

megfelelő kockázatkezeléssel......