A 40 stimmel, a vagyon nem!!!! :)
Sziasztok, hm, Matgab milyen diplomatikus ez esetben, fél hogyha beirja magát a listára, az létszámshortot jelent? :D
Micsoda meglepetések!
Azt hittem 40 feletti vén rókák vagytok, akik 100 Ft-os OTP-ből alapozták meg a vagyont :D
Hogy ne kelljen visszakeresnem, le tudnátok írni a találkozó részleteit újra? Előre is köszi :)
Én már elég sok jánnyal találkoztam fórumról, aki lemarad kiamrad :)
találkozók mindig jók, nem feltétlen a tőzsde a téma. Főleg az élet. A hely jó, szép igényes és most már olcsó. Én 27 leszek idén, tehát... :)
Miről beszélsz ? Én fiatalabb vagyok tőled, egy kicsit....na jó 5 évvel (4 év tőzsdei tapasztalat) mégis egy élmény volt a társaság egy részével eltöltenem 2 napot Erdőbényén :))
Amúgy meg a te korodbeliek közül már vannak egy jó páran, de szerintem egy ilyen találkozón a korosztálybeli különbségek nem nagyon jelennek meg.... A lényeg az hogy mindenki szeresse a finom italokat, és meglásd milyen jól megértitek majd egymást :D:D
Abban igazad van hogy a nicknév mögötti személyek igen nagy meglepetést tudnak okozni :)))
Így van elképelsz minden nick mögé egy személyt és szinte minden esetben jókat mosolyogsz hogy mennyire mást gondoltál :D Viszont nagyon jó érzés amikor fórumozol és tudod hogy ismered Őt személyesen,sokkal emberibb és nem olyan arctalan...
Ha van lehetőséged mindenképpen ajánlom,aki részt vesz az mind örökifjú :D Én is csak pár évvel vagyok idősebb Nálad,a másfél év ilyen időben több ősz hajszálat eredményez,tapasztalatcserére vagy szerzésre teljesen jó,az ivararány inkább férfias,a hangulat fergetes,bár én csak egyen voltam,de biztos vagyok benne hogy az volt a legjobb :DD
Szval ne hagyd ki!
Sziasztok!
Sose voltam még semmilyen fórumtalálkozón. Nem szoktam elmenni, mert nagy lutri az ilyen. Él mindenkiben egy elképzelés a nicknév mögötti fórumtársról, ami élőben gyökeresen meg szokott változni. Ezen kívül a 27 évemmel és a másfél év tőzsdei tapasztalatommal nem sok hasznos infót tudok számotokra átadni, inkább Ti tanítotok engem :)
Szóval milyenek ezek a találkozók? Átlagéletkor, ivararány, hangulat? :)
sikerült partneri kapcsolatot kialakítani a hellyel, nagyon jófej és készséges a tulaj.
nekem is.
nekem jó ez.
Másik időpont kinek volna jó? Megyek bizniszelni étterem tulajjal, aztán ez nem éppen jó alap hozzá. :)
Részemről, csak a nyár közepétől van lehetőség szélsőértéket felvenni napközben ...
:)
eltoljuk egy héttel később a találkozót? Akkor többen ráértek? Ettől független azon a pénteken is talizhatunk :)
:)))
Ezekszerint nem csak egriek lesznek ...
;)
Ja-ja :D I-H-B lesz :D