Add el Peti:-)
Add el Peti:-)
Eddig benne volt a gyj.-ben, mit gondoltatok kamura van ott? :-))
Van mögötte még más is, de ezt Te biztosan pontosan tudod:-)
Pontosan...
Bejelentette végre Vazzeg!!!!
Na végre!!!!!!
T.P, ha fele ennyire értene a pénz csináláshoz( mondjuk, ért hozzá, mert jól levett minket:DD))), mint amennyire most az influenza járványról villantja a tudását, már sok bajunk nem volna:))
Piszkálják Jenő Úr?
Nyomott volt az eper?
kérdeztetek T-P-től?
Én nem bántom, csak zavar, hogy egyszer 8 Ft-ról is bukta lesz, máskor meg 14 Ft-ig dübörögnek a bikák...
Harcias kedvedben vagy Johny....
Úgy látom sejted, hogy ki a vőlegény és miért volt muszáj eldobálni 7 Ft-on és miért kell még egy évig itt tartani és miért mondta TP, hogy nem érdekli az árfolyam...
De ha mégjobban kihoztok a sodromból, dühömben leírom, mit hallottam a WC-n....:-)))))
Másrészt meg hagyd már békén Buxit!!!!
Szerencséd, hogy nem öltek meg érte...
Az lesz majd a furcsa, ha szó lesz a (idézlek) "Tőkeemelésről nehéz nem konkrétan nyilatkozni szóban..." tőkeemelésről, és Te ezt konkrétan tudtad már reggel...
Tudod, az Én kis 400K-al nem igazán tudom befolyásolni az árfolyamot, de akinek több tízmillió van, annak nem olyan nagy ördöngősség okosnak lenni!!! re: csalódott kislány...
Török bazár... Egyszer lealkudtam egy szőnyegből 80%-ot majd nem vettem meg, mert amiből ennyit lehet engedni az szrt sem ér.
Én nem vagyok okos, csak a tényekről beszélek...
Nem akarom itt idézni, hogy ki és mit mondott...
Szilvia és rajtiunk kivűl még legalább 6-8 ember hallotta...
Néha olyanokat írsz, amivel elárulod magad...
Sejtem, hogy miről lesz szó a rádióban...
A kire és a mennyire leszek kiváncsi...