Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Forex robot

Re: E-mailes részletek

#383840 ikszf Előzmény: #382089

Nagyon kíváncsi leszek, mert az indulás óta kapta végig az eurusd long hátszelet.

Az igazi erőpróba nem egyirányú trendben van, hanem amikor majd tudni kell fordítani, és sebességet váltani. És az egyelőre nem megy neki.

#382089 holnor Előzmény: #376190

írjátok, h mennyire jó ez a robot + h mennyi pénzt hozott. vki már szedett ki pénzt a rendszerből, v eddig csak befelé utaltatok?

hogy alakult az elmúlt 2…

#379690 ikszf

hogy alakult az elmúlt 20 nap?

különösen az elmúlt hét?

Érdekes egyezőség

#377686 Sumerologo

A minap kapta ezt a mail-t egy ismerősöm. Kísérteties a hasonlóság a Kelvin által használt programmal.....;)

Kedves Érdeklődő!

FOREX robot programok kapcsán keresett meg, engedje meg, hogy egy új lehetőségre hívjam fel a figyelmét.

Több, mint egy éve foglalkozom robotokkal és arra kellett rájönnöm, hogy tökéletes robot program sosem fog készülni, minden program felügyeletet, emberi beavatkozást igényel, különben a tőke védelme nem biztosítható.

A legtöbb ember azonban nem tudja és nem is akarja ezt a felügyeletet ellátni, megtanulni, ezért számukra egy olyan megoldás a megfelelő, ahol egy szakértői csoport gondoskodik a robot működtetéséről.

Egy számlát kell nyitnia minimum 2.000 USD összegben egy brókernél, nyilatkoznia kell, hogy a számlája bevonható a robot kereskedésbe és máris elindult a robot kereskedés, amely HAVI 5% körüli hozamot hoz Önnek 70%-os tőkevédelem mellett!

Nincsenek előzetes költségek, a robot hozamából fizet 40%-os részesedést (az 5%-os hozam a megmaradó hozamra értendő) és egy havi 10 USD szerver használati díj van, mellyel hó végén terhelik meg a számláját.

Eddig több, mint 1.100 ügyfelünk választotta ezt a megoldást. Ez a tőke kellő biztonságot jelent a robot kereskedése során - nagyobb tőkével jobb stratégia szerint és biztonságosabban lehet kereskedni.

Amennyiben érdeklik a részletek, akkor kérem, hogy keressen meg.

Várom jelentkezését!

Üdvözlettel: dr.Tatár Attila

#376190 cyntia01 Előzmény: #366836

Nekem csak jó tapasztalatom van. Én 440 ezer Ft-tal szálltam be. A múlt hónapban több mint 6,8 százalék volt a nettó hozam. Előtte több mint 3,8 százalék. Ha akarod szívesen átküldöm a napi hozamok alakulását. Ha regisztrálni akarnál, akkor megadom az ajánlói számomat is ha akarod. Az emilem: cyntia01@freemail.hu

megint egy plusszos hét

#372913 kelvin

Mostantól hétfőn fogom feltenni a teljesítményeket, mert mert ez a pénteki meg hétvégi dolog rossz ötlet. Nem mindig érek ide.

Akkor lássuk

heti: http://www.imagebam.com/image/d309a2128439963

eddigi: http://www.imagebam.com/image/629844128440035

magyarázat: utaltam még egy kis pénzt, nem sokat. Ez látszik a hetes grafikon 7. kereskedésénél. Ezt leszámítva is nagyon szépen alakul a számlám.

Emellett a mostani hetet kiemelkedően kezdte.

További kellemes napot és profitban gazdag hetet kívánok mindenkinek!

Re: Pontosítás

#372911 kelvin Előzmény: #372470

Ati ezen nem tudok segíteni, Hong Kong és kész ez van. Négyszemközt megsúgom 1.000.000 $ felett áll jelenleg a MAM számla és az átlagos számlanyitási összeg 5000$ felett van (2000$ a minimum).

Azért nem találsz a quantumról a fórumokon dolgokat, mert ez tök új. Tavaly indult a cég.

A pozikat ugyan nem látom igaz, de ettől még nagyon szépen termeli a pénzt, a fedezet meg egyre csak gyűlik, ha hosszabb távon jól megy akkor a ciklikusságnak köszönhetően van ideje zárni a megnyitott esetleg rossz pozikat.

#372908 kelvin Előzmény: #372403

Szia!

A publikus anyag még nincs kész, sajnos nem sok időm van most rá.

Válaszok a kérdéseidre:

Ha minden szuper robot titkos (elven működik), honnan tudják, hogy nincs több? - mert ha már valaki egy rendszer értékesítésével kezd el foglalkozni, csak megnézi a piacon levőket és ismeri a saját vásárolt robotjának minden részletét. De most is mondom, nem tudok a robotról semmit, ha kell infó, hogy hogyan működik a quantumot keressétek ők az illetékesek, de sztem úgy sem mondana semmit, mert én sem tudtam meg semmit.

betétbiztosítási alap: igazad van ezek az alapok arra vannak ha a pénzintézet csődbe megy. Ettől még lenullázhatják a számlád DE hiába keresel Te 50.000$-t a forexen akár magánemberként vagy akár robottal, ha a cég csődbe megy és nem tudod kivenni a pénzed!

World Finance: Igenis van jelentősége, ugyanis ide azok a cégek kerülnek akik megfelelő múlttal és megfelelő tőkével, háttérrel rendelkeznek. A lényeg, hogy minél megbízhatóbb egy forexbróker annál több tőkeáttétet engednek. Tadánál 500X-os az áttét, vagyis a legmagasabb.

Úgy érzem szétszedtek én meg magyarázkodok, sok szükségem bevallom ezekre nincs. Tudom, hogy sokan szkeptikusak vagytok meg minden, de nem kellene minden mondatomat porrázúzni! :)

#372470 ikszf Előzmény: #372383

Nekem továbbra is az a bajom, hogy ez egy magyar cég, Mo-on hirdeti a szolgáltatásait, és ehhez képest állítólag összejött nekik 2*250.000$. Miből? Ilyen minimális marketing mellett, és sehol, de sehol nincs róluk információ a magyar fórumokon.

Nemrég találtam egy magyar fórumot, ahol elég jól nyomják a forexrobotozást, de még ott is csak 1 emberke hozta fel a Qxxl témát, és senki nem válaszolt rá.

A másik, amit te is említettél, hogy nem látod a nyitott pozikat, és azok eredményeit.

#372403 RemegoKez Előzmény: #372383

Szia!

Korábban ígértél vmi publikus anyagot a cuccról, nem teszed ki? :-)

"hozzátették, hogy ilyen típusú robot nem lehet találni a piacon. "

Ha minden szuper robot titkos (elven működik), honnan tudják, hogy nincs több?

"a betétbiztosítási alap kiterjed a letéti számlákra is nem csak a folyószámlákra, vagyis a pénzt szinte tőke védett. "

Ezek az alapok mintha arra lennének, hogy ha a pénzintézet csődbe megy, attól még a te pénzed egy része megmarad. Itt viszont (gondolom én) te megbízást adsz ennek a hongkongi cégnek, hogy a te pénzeddel futtassák a robotot. Véleményem szerint ők jogszerűen lenullázhatnak, aminek semmi köze a betétbiztosítási alaphoz.

"A Tadawul egyébként felkerült tavaly a World Finance top 100-as listájára."

A Tadawul csak végrehajtja a megbízásokat, miért érdekes, hogy milyen listán van rajta?

Pontosítás

#372383 kelvin

Ha visszaolvas valaki akkor láthatja, hogy azt írtam, hogy a robotot a QuantumXXL fejleszti.

Elnézést kérek, de ezt most pontosítanám. Eddig én így tudtam. De ma kiderült, hogy az amit Attiati is bemásolt, ami a QuantumXXL oldalán is található, hogy nem fejlesztenek és nem üzemeltetnek semmilyen robotot.

A pontosítás:

A QuantumXXL az a cég, aki kizárólagos szerződést kötött a robotot fejlesztő céggel. A Quantum értékesítheti egyedül ezt a robotot és slussz. Tehát hangsúlyozom még egyszer NEM a Quatnum fejleszt, csak kizárólagos értékesítő és épp ezért rajtuk keresztül vezet az út a robothoz, sehogy máshogy. Az továbbra is áll, hogy a robotot egy matematikusokból álló csapat fejleszti.

A Quntumban hozzátették, hogy ilyen típusú robot nem lehet találni a piacon. Van egy kettő, de azt nem lehet megszerezni. Biztos forrásból tudom, hogy az egyik német nagybanknak van egy hasonlója.

+1: Ma tudtam, meg azt is, hogy a betétbiztosítási alap kiterjed a letéti számlákra is nem csak a folyószámlákra, vagyis a pénzt szinte tőke védett.

Ha nem az Unicreditben helyezed el a számlád, hanem az Eurobank, akkor a Tadawul az egyébként 50.000 EUR-ig terjeő betétbiztosítást megtoldja még 20.000EUR-val.

A Tadawul egyébként felkerült tavaly a World Finance top 100-as listájára.

Ha lesznek még plusz infóim felteszem őket. De továbbra is áll a dolog ha érdekel valakit a részletes leírás írjon mailt az iforex@gmx.com-ra.

Szerk.: Ma este mulatok, csak holnap lesznek grafikonok heti és eddigi!

Heti eredmény

#370290 kelvin

Sziasztok!

Sajnos csak most értem rá ezzel foglalkozni. Felteszem az eddigi eredményt és az eddigi áprilisit.

Heti: http://www.imagebam.com/image/25e04f127398190

Eddigi: http://www.imagebam.com/image/e7f890127398235

A heti teljesítmény még nem tartalmazza a profit jutalék levonását, mert ha azt is beleteszem akkor értelmetlen a grafikon és nem látszik semmi. (Csak a 10$-os vps költség levonása látható.)

Ellenben az eddigi teljesítményt ábrázoló grafikonon már látszik a levonás.

A heti teljesítménye a robotnak nem volt egy kiemelkedő mondhatni gyenge volt, de ezt a hetet is pluszban zárta. A gyengét arra értem, hogy nagyobb mozgások voltak ugyan, de relative kevés kötés csinált. Majd a héten behozza a lemaradást.

Ha nem értetek valamit kérdezzetek nyugodtan.

zulutrade-t használt már…

#370252 ikszf

zulutrade-t használt már valamelyikőtök?

Re: Havi eredmény

#370194 kelvin Előzmény: #370160

Most mobilról írok ezért nem tudok ,de teszek fel természetesen. Elöljáróban annyi, hogy nem sok kb 100$-t csinált, igaz ez majd nem nagyon látszik a grafikonon, mert most volt a jutaléklevonás és ezért nem látszik annyira.

Egyébként az forexxen nem volt akkora mozgás mint a részvénypiacokon.

Re: Havi eredmény

#370160 ikszf Előzmény: #368024

dobsz majd egy eheti teljesítményt? Kíváncsi vagyok, ebben az őrült bull hangulatban hogy teljesített.