Re: Pontosítás
kelvin Előzmény: #372403Szia!
A publikus anyag még nincs kész, sajnos nem sok időm van most rá.
Válaszok a kérdéseidre:
Ha minden szuper robot titkos (elven működik), honnan tudják, hogy nincs több? - mert ha már valaki egy rendszer értékesítésével kezd el foglalkozni, csak megnézi a piacon levőket és ismeri a saját vásárolt robotjának minden részletét. De most is mondom, nem tudok a robotról semmit, ha kell infó, hogy hogyan működik a quantumot keressétek ők az illetékesek, de sztem úgy sem mondana semmit, mert én sem tudtam meg semmit.
betétbiztosítási alap: igazad van ezek az alapok arra vannak ha a pénzintézet csődbe megy. Ettől még lenullázhatják a számlád DE hiába keresel Te 50.000$-t a forexen akár magánemberként vagy akár robottal, ha a cég csődbe megy és nem tudod kivenni a pénzed!
World Finance: Igenis van jelentősége, ugyanis ide azok a cégek kerülnek akik megfelelő múlttal és megfelelő tőkével, háttérrel rendelkeznek. A lényeg, hogy minél megbízhatóbb egy forexbróker annál több tőkeáttétet engednek. Tadánál 500X-os az áttét, vagyis a legmagasabb.
Úgy érzem szétszedtek én meg magyarázkodok, sok szükségem bevallom ezekre nincs. Tudom, hogy sokan szkeptikusak vagytok meg minden, de nem kellene minden mondatomat porrázúzni! :)