Pontosítás
kelvinHa visszaolvas valaki akkor láthatja, hogy azt írtam, hogy a robotot a QuantumXXL fejleszti.
Elnézést kérek, de ezt most pontosítanám. Eddig én így tudtam. De ma kiderült, hogy az amit Attiati is bemásolt, ami a QuantumXXL oldalán is található, hogy nem fejlesztenek és nem üzemeltetnek semmilyen robotot.
A pontosítás:
A QuantumXXL az a cég, aki kizárólagos szerződést kötött a robotot fejlesztő céggel. A Quantum értékesítheti egyedül ezt a robotot és slussz. Tehát hangsúlyozom még egyszer NEM a Quatnum fejleszt, csak kizárólagos értékesítő és épp ezért rajtuk keresztül vezet az út a robothoz, sehogy máshogy. Az továbbra is áll, hogy a robotot egy matematikusokból álló csapat fejleszti.
A Quntumban hozzátették, hogy ilyen típusú robot nem lehet találni a piacon. Van egy kettő, de azt nem lehet megszerezni. Biztos forrásból tudom, hogy az egyik német nagybanknak van egy hasonlója.
+1: Ma tudtam, meg azt is, hogy a betétbiztosítási alap kiterjed a letéti számlákra is nem csak a folyószámlákra, vagyis a pénzt szinte tőke védett.
Ha nem az Unicreditben helyezed el a számlád, hanem az Eurobank, akkor a Tadawul az egyébként 50.000 EUR-ig terjeő betétbiztosítást megtoldja még 20.000EUR-val.
A Tadawul egyébként felkerült tavaly a World Finance top 100-as listájára.
Ha lesznek még plusz infóim felteszem őket. De továbbra is áll a dolog ha érdekel valakit a részletes leírás írjon mailt az iforex@gmx.com-ra.
Szerk.: Ma este mulatok, csak holnap lesznek grafikonok heti és eddigi!