Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: nincs cím

#372012 zeeh_ Előzmény: #372008

Pont ezért nem fog szerintem jó ideig 50 fölé és jöhet a Phyl, Nutex mintára történő leöntés névértékemelés után. Amikor ezt beírtam a pfosra valamelyik nap, persze megint le lettem hülyézve a rózsaszín diszkó királyai által...

Ha Nobilis eladott volna, jelentett volna. Persze az benne van, hogy esetleg ma adott el valamennyit, de az már nagyon nem lenne biztató.

#372007 zeeh_ Előzmény: #372004

Szerintem benne lehet a pakliban, ha abból indulunk ki, hogy egyes munkatársak se kapták meg a fizut. Time Out Budapest munkatársa, Hajósék a Cafén...

Ugyanakkor ennek ellent mond, hogy Nobilis nem adott el, így talán mégsem áll fenn ez a helyzet.

Akárhonnan nézzük ez fel…

#371994 Fornit

Akárhonnan nézzük ez felezett az idén...

Újabb 199k-s dobás Brut…

#371988 zeeh_

Újabb 199k-s dobás

Brutális.

Mernék fogadni rá, hogy a kopasz benne van még a cégben 5% alatti (akár offshore, akár nem) tulajként más cég által.

Zotya! Lassan válthatod 1:1 arányban, de hogy melyikkel jársz jobban, azt nem tudom, mindkettő szar. :(

49 kiöntve :(

#371978 zeeh_ Előzmény: #371976

Mernék rá fogadni, hogy Balázs Csabát Nobilis fogja váltani. Talán neki sikerül rendet tenni ebben a kuplerájban. Addig nem fog emelkedni, amíg nem fognak jönni a pozitív eredmények vagy nem lesz új sztori a láthatáron, mint amilyen a Sláger freki volt.

Hosszú időre felejtős lesz a papír.

#371976 akpo7 Előzmény: #371951

Ennek jo idore befellegzett sztem. Ha nem is esik tovabb (nem boritekolhato), akkor mitol emelkedne???