Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#380791 hosszhuszár Előzmény: #380696

A bérlakásos részbe beleolvastam, 50%-os támogatottság, nem rossz, 1000ft/nm, ár sem, ( bérleti díj), közös költséget nem olvastam, ezzel lehet majd variálni, szerintem, meghagyták maguknak..))

Viszont az építési nm árat, szerintem kicsit elkalkulálták...

#380785 banyaiz Előzmény: #380696

Egész korrekt tervezet. Mennyi lesz a lebonyolítási ideje az nagy kérdés, ingatlanpiac szempontjából is, bankok szempontjából is.

Akármennyire el akarják kerülni valamennyire nyomni fogja ez az ingatlanpiacot , kínálatot, árakat.

#373727 Kriszti@n Előzmény: #372357

ha valakit érdekel Zamárdiban 70m2es kiadó apartman , egy hétre vagy egy hétvégére is, szerintem korrekt áron. közvetlen vízparti, a szabadstrandon.családosoknak is ideális.még július -augusztusban van hely

#372357 _pda_ Előzmény: #372356

szoktunk bringánzni a Merzsében, mondjuk onnan nézve impozáns látvány :))

persze az elötte lévő utca sarkára rakatott egy mindkét irányból behajtani tilos táblát a nagyarcú

#371813 matgab Előzmény: #371772

Remélem svájci frankos hitelből fínanszírozták a kecót...!

Amúgy az sem normális aki a 17. kerületben ilyen házat csinál, ott a puszta közepén.

Ennyiből már inkább közvetlen valahol a francia rivérán is lehetne kapni normális kecót...

Vagy legalább a 2/A kerületben, esetleg a svábhegyen...

Nem normális. Kár ilyen minőséget ide építeni ebbe a csóringer országba...Jó nekünk a gagyi is...

#371772 Sumér harcos Előzmény: #371675

durva kis ingatlanok vannak az oldalon......

de azt nem értem,hogy tele van az oldal 2008-as 2009-es épitésú,hát értékét tekintve 300 millio feletti ingatlanokkal.....

vki felépit egy ilyet,berendezi a minőségi anyagok viszik a pénzt.....megkockáztatom,hogy brutál sokban,lehet eladási ár felett benne van neki.....

az miért adja el? 2009-ben nem tudta még?

#366194 Ibiza Előzmény: #366130

én tejeskörűen tájékoztatom a kedves vásárlót,tudom azt a pár fontos kérdést ami tudni kell.. és felelelek a kérdésekre..nyilatkozom arról tehermentes az ingatlan és nincs széljegy.. ha le akarja csekkolni tegye.. átíráshoz úgy is kell a tul.lap...nekem a szerződés mellé be van rakva amikor akkori amikor vásároltam..a méreteket nyílván tudom..sokan csak felírják a telefonszámot és kocsiból kérdeznek.

az ügynöknek ez a dolga..ez a szakmája.. ezért fizetik, rajzolgasson térképezzen ,) becsületes ingatlanosnak felelősségbiztosítása is van...