Nekem tetszett, sokszor voltam, voltunk már....
Család nélkül jobban tudtam érezni magam, a felszolg csajok, nekem gyerebék voltak, és valamiért csípték a kopaszokat..:))
Nekem tetszett, sokszor voltam, voltunk már....
Család nélkül jobban tudtam érezni magam, a felszolg csajok, nekem gyerebék voltak, és valamiért csípték a kopaszokat..:))
Wazz, csak ez a baj? küldök kettőt...:))))
Itt már voltam párszor. A kaja jó, de ez a hangulat nekem nem annyira gyerebe..
Én tudok egy vendégházat fent a vár felett a "Rózsadombon", ahol 5E pénz egy kétágyas szoba egy éjszakára, s még garázs is van (ki is raktuk a házi Golfot a motorok miatt :-). Vagy majd kempingezünk Wall Street-nél.. :-)
Étteremre már van ötletem ha nem főzőcskéznénk...
Úgyse hiszem hogy voltatok még középkori étteremben.... Nagyon jó.
A kaja is középkori sztájl, meg amiben felszolgálják az is, meg ahogy és amivel enni kell :)) Árban Egerben nem az olcsók közé tartozik, de a fővárosi viszonyokhoz hasonlítva egy középmezőny, szóval nem vészes, megér ennyit az a színvonal és életérzés :))
Hol, mikor ?? :))
Elkezdek agyalni lehetőségeken hogyan tudnék összehozni egy Egri ott alvós bulit. Programmal nem lenne gond... Úgyis a Szépasszony völgy és környezetében éreznétek legjobban magatokat... De szerintem ha akartok várost is nézni akkor egy péntektől-vasárnapig bulit ajánlok. Idegenvezetést vállalok :))) De ha ide szervezek akkor min 2 naposat, úgyis messze van a többségben lévő fővárosiaknak és agglomerációs körzetében élőknek, ide 1 napost nem érdemes szevezni.
Gondolom a szégyellősek csak később jelentkeznek..
No majd ha az Eger környéki csapat szervez végre egy yo pincebulit..! :-)
semmi gond, teljesen érthető...
pü-ben írok még egy lehetőséget.
az a baj, hogy rohanó világban élünk... nekem Pest 1,5 óra (néha több)... ha Szolnok felé megyek, akkor 1,5 óra Szolnok és onnan újabb 1,5 óra (lehet kevesebb)... Péntek egyetem, 9-re fel kell érnem, így elég 7-kor indulnom... Szolnok felé 6 előtt kellene... amúgy szívesen elviszlek, ha vállalod... (és ha megyek):)
annak idején beszéltünk erről Csokigyárossal, de a pályán hamarabb felér Pestre, mintha kanyarogna felém. Egyébként Törökszentmiklósról mennék, Szolnoktól kb. 20 km-re van. :)
Jah,ez jó 5let hogy akinek tervbe van véve,vagy szándékozik jönni,de vmi akadály van az összeállhat a környékén lévővel,ha beírja mki hogy honnan jönne és van-e nála szabad hely vagy betársulna a járműbe..
írd be hol laksz, mert szerintem aki irányból jönne azzal összeálltok költségben jobban jöttök ki. Például sok a soltvadkerti rettenet, de nyugat és Kelet Mo-ról is elképzelhetőek látogatók. Persze szvsz :)
én már régóta szeretnék elmenni, de kocsim nincs, és 120km vonat + BKV oda még oké is lenne, de vissza...
Hogy a hónap fórumozója nem thai masszőrlányt kap :DD
mi az oka, hogy ilyen kevesen vagyunk, leszünk?
a helyszín fix a jövőben. :)
Helyszín jó, elérhető, de az időpont sajnos megint nem. Pedig szívesen megismerkednék már a csapattal valamikor. No, majd talán legközelebb....