Ez tényleg elég furán (félreérthetően?) hangzik.
Persze nem a havi 500 forintról van szó, de azért csak jó lenne tudni.
Ez tényleg elég furán (félreérthetően?) hangzik.
Persze nem a havi 500 forintról van szó, de azért csak jó lenne tudni.
"A díjszámítás alapja a normál és a TBSZ számlák összesített értékpapír záróállománya (készpénz és határidős pozíciók nélkül). Amennyiben a normál és TBSZ számla összesített egyenlege nulla, úgy számlavezetési díjat nem számítunk fel. A díj levonása a hónap első napján az előző hónap záróállományára vetítve (az utolsó napi záróárral és MNB árfolyammal számolva) történik."
Ebből úgy tűnik h csak a hó végén meglévő részvények után kell fizetni, ha vannak. Mondjuk furcsán hangzik...
Mi az hogy hó végén? és ha hó közben és 25.-én eladom? :)
Ha tradelni akar az ember ki kell választani egy csomagot, ha már kiválasztottad, akkor onnantól ketyeg a havi díj nem? Akkor mindegy hogy kötsz, vagy sem.
Hm?
Én is a profit választottam ki. Annyi a különbség ha hó végén van rv-d akkor +500ft.
Szerintem ha csak itthon kereskedsz, akkor a Profi!!
abban láttam a szokásos díjakat, de 500Ft a havi díja.
Startnak 99Ft, de magasabb, számomra irreális a díj.
Aki sokat tradel ne a havi számlavezetési díjat nézze.
Mi a tkm-et is kell most beállítani, hogy végre tudjak eladni (most kivételesen nem venni :-) ) ?
Melyik számlacsomag felel meg az eddiginek? (Az Equitas Start?)
Egyébként jól látom, hogy mostantól van számlavezetési díj? Eddig ugye nem volt?
Köszönöm a gyors választ!!!
Tököm kivan ma sincs Bux:(
Nálatok sincs bux chart ma? Tele a tököm hogy időnként eltünik, összesstöbbi ok ez hol van hol nincs.
Nem. minden ok nálam.
tudom :(. még az a jó, hogy nincs pozim, ami volt reggel zártam...
Megvan,köszi!
Hogy bírok PETIbe az ingyé való realtimehoz promt bux értéket is beállítani?
Annyira nem lesz hamar, a héten én is rákérdeztem. :(