igazából csak az internal kapna, úgyis az a címlapunk... :s
igazából csak az internal kapna, úgyis az a címlapunk... :s
Az "Internal Server Error" oldal is új designt kapna? :-P
Egyébként szerintem jók vagyunk így, nem igényli semmi az új megjelenést.
új a kérdés :)
alakul az arány. Szállításon továbbra is gondolkodom. Keresem a legjobb megoldást.
humet 2Ft :)
Könyvesboltot nem nyitok, csak gondoltam felhozom ezt, mint lehetőség. Tudod, közösségi vásárlás :)
Nem akarsz olyan könyvek bizniszére rámozdulni, amit máshol nem lehet, vagy nehéz beszerezni? Ha elintéznéd a Kosto könyvek reprintjét, szobrot emelünk neked. :D
A sima, de olcsóbb könyvesbolt üzleti modelljével kapcsolatban szkeptikus vagyok.
ok, akkor úgy lesz, hogy a termék ára függ majd a kiszállítástól. Alexandránál is egy könyv esetén van szállítási költség :)
Itt egy kalkulátor:
http://posta.hu/level/level_belfoldre/level_kalkulator
Ajánlott levélként minden elmegy, ha belefér a max súlyhatárba.
hmm Én csomagküldést néztem, az baromi drága volt.
Ingyen szállítás nekem is boldog lenne, de mivel nem ebből gazdagodnék meg, de van lehetőség ezért kérdeztem rá. Nekem is van szállítási költség, hogy elhozzák. Kivéve akkor, ha legalább 50kért rendeltek :)
Online Én pl min 5könyvet rendelek.
Szia
Az a baj az online könyvrendeléssel, hogy néha többe kerül a szállítás mint maga a termék.
-20% + ingyen szállítás már korrekt lenne.
Miskolcon Miskolc kártyával több könyvesboltban 10% kedvezményt adnak.
Mik a paraméterek. ( posta, futár, légi vízi?) D. Csak Pesten netán országosan is?
mondtam, ajánlott levélként, súlyfüggő árral, elküldhető.
1-2 munkanap alatt megérkezik országon belül.
semmi köze. Összes könyv, nem csak szakmai. Viszont szállítást kellene megoldani...
főleg bookline-on szoktunk veszegetni.. de győzzön a jobb.
olcsóbban tudnék eladni könyveket, mint az alexandránál az internetes ár.
megcifráztad.. szakkönyvet persze...de sima könyveket is..
könyvről van szó, papír alapú, olvasni való. :)