Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#370568 Hathor Előzmény: #370413

Yo reggelt!

Na erről beszéltem.

DAX futi réssel le, S&P futi le, Nikkei 1.6, ausztrália 1.43, hang seng 1.19% mínuszban, futik mínuszban.Shahgai comp van csak pluszban a tnegeren túlon, de az is csak 0.2-0.5%körül.

annyiszor, de annyiszor megvettem hiába a kitöréseket itthon...

már nem sokat ad az ember bux véleményére.

#370454 pepe01 Előzmény: #370448

Nem áltatom magam, nem várok gyors esést , türelmes vagyok. Ahogy várható volt a hati erősödött a Bux esett.

Ma vettem OTP-t longra is, ha nagyon beborul, csak akkor dobom.

A Richterben ma is jelen volt egy nagyobb vevő, szépen gyűjtöget.

#370448 BudFox Előzmény: #370440

Nos, az OTP mintha egy dojit csinált volna ma..persze zöld a színe..ez nem olyan jó mint a piros...

Bux prompt esett..ez kedvez a shrotnak.

és USA is esik mióta bezártunk... 3. dolog a short mellett..

talán nem megyünk az egekbe.

"A" hullám jöhet.

#370420 BudFox Előzmény: #370403

most értem ide...voltam bennt brókernél is...

azt mondja egyik-piacról pakolgatják át a másikra a pénzt a nagyok..ezért is lehetett ez a múlt heti nagy emelkedés..

de úgylátszik mára kifulladt kicsit.

#370413 holnor Előzmény: #370403

ok, értelek. tiszta fejjel szabad csak kereskedni, ha nm tudsz a piacra koncentrálni, akkor nm érdemes a parketten lenni. + néha az embernek elege van az egészből.

(nálam a 2-5ös pontok nm játszanak, de ugye ez szubjektív.)

#370403 Hathor Előzmény: #370402

1.) - Fő válasz dumcsiban megírtam

2.) - Szép idő nincs kedvem lekötni magam a géphez, márpedig ha lépek, nem mozdulok miatta, rossz beidegződés.

3.) - Drágák a szintek, amit tudom, hogy nem érdekes, de nagyon keveset kapok az elégetett pénzemért, így lefele jobban örültem volna a letörésnek.

4.) Nem érzem a kitörő örömöt a világban

5.) A kitörés napján (3.15%os napon volt forgalom csak)

6.) Napos chartomban a kép

7.) indikátoraim nincsenek a chartokban, de napos stoch az RSIvel együtt túlvett. Most nézem hogy vételben megint jól jelzett stoch, ami mindig jól jelzett mostanában a sávban. Most eltérhet kitörés után, túlvett zónában még mozoghat

8.) Folytassam?

Reggel írtam is, hogy egyszerűen nem érdekel a keverem kavarom üzemmód, de saját képzésemre tökéletes minden perc a piacon!

#370402 holnor Előzmény: #370399

tudod mit nm értek? még év elején beszéltük, h ha nagy elmozdulás lesz, poziba lépünk, addig kivárás. ehhez képest a sávozásban kereskedtél, most meg a kitörés után nm. miért van ez? az elemzéseid jók, bizhatnál jobban magadban. :)

nekem a mostanihoz hasonló kitörések a kedvenceim, jó a hozam-kockázat arány, stopot is könnyen be lehet lőni.

#370399 Hathor Előzmény: #370391

Nézhetünk egy napos bux chartot is, ami már mást is mutathat számomra.

http://postimage.org/image/2mcg8vyp0/

Mit látok a képement, felraktam egy emelkedő csatornát év elejétől kezdődő, tavaly évvége óta tartó emelkedésre, esetleges emelkedő csati tetőnél is lehetünk, egy dojival megerősítve a tetejét. Nézzük benne a zöld elliottot. Lehetséges? Miért ne, elliott pontjai kifürkészhetetlenek többnyire, ránézésre mehet így is 5ös pontig tetején a dojival, amire ma egy csökkenő nap van.

na melyik verzió lenne megfelelő? Neked az órás. Shortosoknak ez a verzió.

Szerintem mindig fel kell állítani pár variációt elemzés során, így keletkezik egy negatív, vagy egy pozitív szcenárió.

Ezzel zárom soraim.

Üdv.

#370392 Hathor Előzmény: #370390

Tudom, észrevettem, mondtam is hogy jól tolod, ehhez csak gratulálni tudtam, amit meg is tettem, és most is megteszek, így kell csinálni ,-)

#370391 Hathor Előzmény: #370383

kicsit rajzolgattam az előbb órás chartomat.

Másfél hete felraktam a fordított fej-vállat, amikor mondtam nem tudom berakjam-e, mert ezt látom, meg mellé az elliott emelkedő csatit, de a kettő nem eg célárat ad, mert elliottban ABC pontot vártam volna, de kiment feljebb 6-7es pontra fel, ezzel megcsinálva a fordított fej-vállam célárát.

Fordított fej-váll, lent lilával, benne zölddel a célár magassága, mellé kivetítve fel a célár.

Kékkel parabolikus emelkedés, amelyik nem eshet át 90foknál tovább, annak konoszolidációja folyik, ebben a konsziban egy zászlószerű építés, bár fentt lila árbócot jelőltem a 6-7es pontnál, de közelebbről megnézve azt az árbócot, abból kiléptünk, kioldalaztunk, zászlószerű élhet.

http://postimage.org/image/fg2tgpwk/

figyelem tovább az eseményeket, ezen csúcsot átlépve mehet tovább a napokban szerintem.

#370390 Rozsdáskilincs Előzmény: #370383

A mulkori hozzászólásodra! Mindenokom megvan a mulatozásra, nagyonjól indult az év mint emlitetted mikor megy az ár akkor itt vok. Telibe nyomtam mind a2 idei emelkedést, remekül fogható vágta volt mindkét futam. Fel az állatra és bele a véknyába.

#370387 Rozsdáskilincs Előzmény: #370382

OFF

De ezzel is pörög a topic. Meg mi hatisoknak ne kelljen már átmenni egy másik topicba kicsit dumcsizni. (a piac alszik)

Én is megszólitottam az usa topicban mert tetszik a határozottsága. Már az nagy szó ha valakinek kitart a saját véleménye mellett. szvsz benne ezt látom.

Nehéz értelmezni a beirt pozikat lépéseket. ehez több infó kellene milyen időtáv vannak aki pártizpontos elmozdulásra várnak vannak akik százakra és vannak a kik ennél is nagyobbra. Közben mindenkinek igaza lehet szvsz innen a félreértések zöme.

Re: ...

#370385 pepe01 Előzmény: #370374

Fedezet pozit építek, azt nem értem az Ina részvények zuhanása miért nem rántotta be a Mol-t is.

#370383 Rozsdáskilincs Előzmény: #370378

Longosnak nemsok keresnivaloja van mikor szakad azár:-) az idén eddig 2 felfele volt akkor van nekem is dolgom a piacon:-)

#370382 Hathor Előzmény: #370378

Most Lyonell pajti a másik koma, aki agyon shortolta a piacokat, de minden felfele ment, de azt mondta nem érdekes akkor is lefele kell mennie, így most Ő sincs, nem kívánom, hogy bukjon, szorítunk egymásért. Utoljára amikor együtt írtunk, igazat adott nekem, hogy valszeg tényleg felfele megyünk, mert nem jött be a shortja, és még kell egy felfele körnek lennie előtte, mert dax nem ért el valami szintet lefele.

Nem tudom hogy van, most hogy írok, talán majd jelentkezik.

USA topikban is kérdezgették mi lehet vele, ott is valami folyamatos shortépítésben lehetett, pedig Ő is többször mondta irány innen 32k, longot nyit év végéig nem is zár, de ezek többnyire egy két napos határidővel zárultak mind azóta talán 10K hati volt napirenden.

#370378 Hathor Előzmény: #370371

Nem veszem komolyan, mindenkinek van egyénisége, hozzád hozzád tartozik, hogy amikor szakad az árfolyam eltünsz, várom mikor írod mi pálya, de egy sor sem, utána amikor megindul a normálnál jobban előkerülsz és ontod a hsz.eket, ezek között vannak az alábbiak is, amit említesz Te is, de nincs semmi gond vele. Mindenkinek van valami bogara ,-)

Nekem is.