Igen, ma perfekt.
Ma eddig nekem nagyon phaszán hasít az ódal!
Főnök! Most jó, ne piszkáld, ne mozogj! ;-)
volt, csak ki lett véve.
új nicket kellett csinálnom,mert a jelszó emlékeztető ugyan elküldi az új jelszavam,de a felhasználónevem nem ,pedig azt is elfelejtettem. kérem javítani:)
kényelmi szempont:
akartam olvasgatni a plotinus forumot, de nem lehet a fórum legelejére tekerni,csak nagyon körülményesen. (jó lenne egy olyan link,ahol fel vannak tüntetve,hogy "hozzászólások 1-10 ig, 10-20 is stbstb. )
persze lehet,hogy van ,csak én nem találtam.
Sziasztok :)
Most, mikor ide beléptem, az avast küldött nekem egy üzenetet, hogy gyanus fájllal való fertőzés történt a gépemen és küldjem el elemzésre. Nem tudom, mit jelent, de gondoltam megírom, hátha nektek beszédesebb lesz.
tudom, hogy adatbázissal van gond, de inkább annak a kiírásával és folyamatos kommunikációjával. Pár dolgot ki kellene szednem, ami felesleges erőforrásokat visz el. Én csak az adatbázis configján változtattam és törültem táblákból adatokat a hétvégén, meg optimalizáltam.
Még a végén matgab megsértődött, aztán nem ír :)
Hülyeségen kívül, mikor megjelentél ma, nálam tényleg belassult megint egy pár percig, de most jó működik. Valaki mintha már egyszer ezt említette volna, és lehet van benne valami:)
adatbázissal lehet valami gond ;-)
szaki mondott valamit?
270-en olvassátok egyszerre az oldalt és fennakadás sincs. Múltkor 20 mellett volt. Van itt vmi a háttérben..
nekem gyors :) szerintem jelenléted pusztítja a biteket :D itt is van faktor :) na gyere talira inkább..
így éjjel is amikor nem vagyunk sokan baromi lassú az oldal, ha beírok valamit, vagy kattintok egy témára, legalább 10-15 mp, mire bejön.
De legalább nem dob ki egy Serverrel...!
Éjjel fogom Zeeh-et lenyomni!
próbálkoztam megint a hiba fejtéssel és írtottam adatbázist is, de nem igazán hatotta meg az oldalt.
az a durva, hogy reggelihez képest most kétszer annyian nézik az oldalt és erőforrás alig fogy. No megsürgetem a szakit, hogy válaszoljon.
nekem 11 óta megy. Bár vannak fennakadások azt látom a szervernél.
így sose leszek a hónap fórumozója ;-)
megint volt egy kb 1,5 órás szünet nekem :((
Most láttam.
Ha nem lesz több hiba az oldalban, mindkettőt felajánlom neked vagy a 2. helyezettnek, mert talira tuti nem tudok menni 29-én.
hmm az baj. sorry :S