.
márciust is Te nyerted, de nem sokkal. :) Hétvégén lesz a cikk róla. :)
pedig már kettőt kértél. Eszembe jutott még egy lehetőség, de ma nem akartam napközben ügyködni adatbázissal.
Mintha egy kicsit(!), de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak... :-(
Főnök! Megtarthatod a pezsgőt, csak szűnjenek meg a hibák. :)
tegnap belekontárkodtam este, reggel 9körül volt egy restart. azóta korrektebb?
nincs mit.
Hűűű azt hittem majd elhumorizálod! :-)
Köszönöm!
No szóval:
Képzeld el a CPU-t vagyis processzort, mint vízelosztó központot, amelybe számos nyomó cső megy be. 32 vagy modernekbe 64. Ezeken a csöveken mennek a folyamatok vagyis a víz. Ha a cső vízköves lesz és beragadt valami, vagyis elzáródik a cső, akkor a többiben nő a nyomás. Az elzáródás a loop vagyis amikor egy folyamatot nem tud értelmezni a gép, így nem tud lefutni a folyamat. Ha egyre több loop lesz, úgy növekszik a nyomás a rendszerben A folyamatok között sok a problémás, így a csövek fele elzáródott. A csöveken átfolyó víz nem tud átmenni, mert áteresztő képesség nagyon lecsökkent, így a gyűjtőtartályok fullon lesznek és nem tudnak több vizet - lekérést - beengedni, így úgy tűnhet a kívülállónak, hogy megszűnt a vízszolgáltatás vagyis nem tudsz frissíteni itt. :) Röviden így írnám le.
Én kérhetem? :-)
persze, jogos. Csak mint írtam pár process loopba kerül és azok mögé torlódik fel a többi. Hiszen prioritás szerint a legkorábbiak foglalják el a CPU csatornáit... ez a bizbi :) Szólj, ha magyarul is leírjam :)
A többi oldalon is így használjuk onnan még nem szóltak, hogy gond van belőle....:)
Az Operába-n ráadásul ez nem is plugin hanem ezer éve a böngésző része.
Ha a honlap szerver oldalron nem frissíti magát akkor kénytelen vagy kliens oldalról megtenni, különben honnan tudom, hogy van új komment?
nem a bountyn vagy, ne próbálkozz :))
Nem is értem minek frissíteni, átlépek egy másik topikba inkább:)
szóval az ilyen mozilla hülyeségek spammelik az oldalt :D Ha 5perc alá állítod, megkeresem IP-det. :)) Az a baj, hogy a folyamatok feltorlódnak és ahányszor frissítetek egyre durvább. Már kerestem egy külsős szakértőt, aztán meglátjuk...