Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

Re: nincs cím

#369685 BudFox Előzmény: #369660

töltsél le a mozillára egy "reload every" nevű kiegészítőt, aztán jobb klikk...és be tudod állítani hogy mikor töltse be újra a fórumot automatikusan...

én mondjuk csak a stooq, nál meg a gogle finance -nál használom.

#369660 matgab Előzmény: #369648

ti hogyan tudtatok egyáltlán reklamálni,nekem csak server error volt fogható...

#369085 Kriszti@n Előzmény: #368879

igaz nem veszek részt aktívan a fórum életében ,viszont szeretek olvasgatni néha, deaz oldal lassúsága és a "Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/2.2.9 (Debian) Server at stockland.hu Port 80"

enyhén szólva is kiborító...

#368871 Kissherceg Előzmény: #368862

gondoltam, hogy nem szamurájkodnak velünk... :) volt oszttársam szerverét elvitte nbh, mert a nasa megtámadásához felhasználták a gépét.. .:D

#368862 tthhqq Előzmény: #368859

Szerintem csak valami IP hide-olást csináltak, vagy ottani szerveren keresztül támadtak, hogy ne legyen beazonosítható. Lehet írni sztem az ottan szolgáltatónak is és akkor vissza lehet nyomozni.

#368855 Csusza Előzmény: #368839

Tudtommal meg lehet. Én venném a fáradságot.

Erőt kell mutatni az ellenségnek! :-)

#368796 Csusza Előzmény: #368791

Tényleg nem vicc. A mocsokságnak nincs határa.

Én utánanéznék, honnan jöttek a lekérdezések.

Ja, és nem széledünk szét! Főnö kúr nagy bánatára mi már ide nőttünk. :-)

Ez nem vicc úraim! Mint …

#368791 Rozsdáskilincs

Ez nem vicc úraim! Mint már mondtam megéltünk már ilyet! Majdha jönnek az automata hozzászólások aminek semmi köze semmilyentémához. Kéthét és szétszéled a nép új fórumot keresve.

#368783 Kissherceg Előzmény: #368780

az sztm túlzás, de nem tudom mi volt az oka. Nem bejegyzések voltak, hanem minimális cpu és mem igényű lekérdezések, csak nagyon durván sok. A gép pedig folyamatosan kiaakdva 100%on.

Most 15%on megy...

#368780 Koffein Előzmény: #368773

lehet, hogy a pf.os versenytársnak tartja az oldalt, oszt minden kocka fejűt aki él és virul a főhadiszálláson, hacker támadásra buzdította :)

Henci! Nemlehet hogy tá…

#368777 Rozsdáskilincs

Henci!

Nemlehet hogy támadásról vanszó. Kicsiország kicsi torta. Volt már példa erre kérdezze Lupin Urat mi mlett a kedvenc fórumával annó.