Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#368877 holnor Előzmény: #368823

a több lépcsőst úgy értettem, h nm az egész pakkodra állítod be, hanm kisebb csomagokra (pl. 20%-ra beteszed 11500-ra, 30%-ra 11000-re, a maradék 50-re meg 10500-ra). tehát végeredményben sávosan adsz el.

megj.: a példában szereplő számok nm valósak, kerek számra nm jó stopot tenni.

#368823 Pedrito Előzmény: #368820

Hello holnor! latom itt nyugodtabb a forum mint a PF-en. Hogyan allitassz be tobb lepcsos stoppot? A stoppra mar kaptam nagyon szep leirast Bendeguztol. Ebrokis vagy egyebkent?

#368820 holnor Előzmény: #368618

akkor el is búcsúzhatsz a tőkédtől. stop mindig kell, csak nehéz belőni a szintjét. ha a fundában biztos vagy, veheted tágabbra + több lépcsősre. én legalábbis RFV-nél így használom.

#368642 hAliG Előzmény: #368286

Ilyen részvényt nem szabad venni!!!

Nincs semmi izgalom, ez csak felfelé megy :D

#368618 Bendeguz Előzmény: #368286

Faxom kivan, hogy nem tudok péntek óta tőzsdézni. Idáig minden egyes szájbavert stoppom CSAK kárt okozott, SOHA többet nem fogom használni.

#367417 Fornit Előzmény: #367414

Kéne egy beépített ember a zuglói önkormányzatba, tudni mikor akarnak venni- eladni :)

Nyitóról szépen emelkedett.

#367270 holnor Előzmény: #367235

érdekes nap volt, negyedév vége miatt felkötésnek nagyobb esélyt adtam vna, de a szentimentnek jótt tett az esés. kicsit én is realizáltam.

B! azt hiszem, rájöttem a pf-es nevedre :)

#367235 Bendeguz Előzmény: #367225

Az aktiválási ár az az ár, amin bekerül a könyvbe a limites árad. Gondold át a szavak jelentését és le fog esni :)

#367225 Pedrito Előzmény: #367222

hello, koszi a korrekt valaszt. Az Ebrokin mindig a limit arat alkalmazom, tehat mennyin szeretnem a pakkomat eladni. Ez alatt nem mehet ki...Ebbol kiindulva nem az aktivalasi arnak kellene kisebbnek lenni?

Es ezt lehet napon belul valtoztatni? Gondolok arra, hogy megy fel a reszveny es a stoppot huznam magam utan...

a cikket majd otthon elolvasom amit belinkeltel.

#367222 Bendeguz Előzmény: #367220

Ebrokit nem ismerem, de a stop limit megadása minden rendszerben ugyanúgy megy.

Eladásra kell kattintani, majd aktiválási árnak megadni azt az árat, aminek az elérésénél azt szeretnéd hogy automatikusan eladódjon a pakkot. Limit árnak pedig azt az előbbi értéknél kisebb számot írd be, amennyiért még hajlandó vagy eladni. Az aktiválási ár elérésekor a tételed bekerül limit áron a könyvbe, amit a legmagasabb áron lévő vevő fog megkapni. Figyelni kell, hogy a két megadott ár között legyen likvidiástól függően 1-2% különbség, nehogy "átugorjon" egy nagyobb zuhanás.

Mondok egy példát. Ma reggel beraktam az E-Star pakkomat eladásra az alábbi módon:

Aktiválási ár: 11099 Ft

Limit ár: 10888 Ft

Ezt 11001 Ft átlagáron adta el.

Remélem jól magyaráztam el és megérted.

Van itt még valami, ami KIHAGYHATATLAN: http://vakmajom.hu/?doc=stoploss

:)

#367220 Pedrito Előzmény: #367216

Szia Bendeguz, mar regota kovetem a stocklandyard forumot. Estar reszvenyes vagyok, es a mai eses ismet a stoppra iranyitotta a figyelmem. Ebrokit hasznalok egyebkent. Az lenne a kerdesem, hogy hogyan tudok adni stopp megbizast? koszi elore is a turlmed es segitseged.

Ha mas valaszolna a stopp megbizasomra, annak is koszonom a segitseget.

Egyebkent holnap varom, hogy visszapattanjunk...bar nehez lesz egy ilyen short utan.

#367216 Bendeguz Előzmény: #367193

Szép ugyanakkora fekete gyertya, mint a tegnapi fehér. Piros pontért ki mondja meg, hogy ez milyen trendfordító alakzat? :)

Rábíztam magam a stoppokra, megvédett a nagy eséstől. Innentől várom az új beszállót.