Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

Re: nincs cím

#368773 Kissherceg Előzmény: #368770

bennem is felmerült a támadás, mert folyamatosan látom a látogató számot. Annyi lekérdezés jön, hogy beszarok. 250en nézték múltkor egyszerre az oldalt probléma nélkül, ma reggel 20nál nem ment. Néztem szervert és ömlöttek a lekérdezések. Most kicsit sdrasztikusabban belenyúltam és server restart volt.

Henci! Nemlehet hogy tá…

#368767 Rozsdáskilincs

Henci!

Nemlehet hogy támadásról vanszó. Kicsiország kicsi torta. Volt már példa erre kérdezze Lupin Urat mi mlett a kedvenc fórumával annó.

Henci! Nemlehet hogy tá…

#368766 Rozsdáskilincs

Henci!

Nemlehet hogy támadásról vanszó. Kicsiország kicsi torta. Volt már példa erre kérdezze Lupin Urat mi mlett a kedvenc fórumával annó.

Re: adatbázis

#368760 Chaby Előzmény: #368290

a mai tapasztalat: teljesen mindegy, hogy be vagy-e jelentkezve, vagy nem. Sehogy sem ment az oldal. (Természetesen másik böngészővel próbáltam)

Internal Server Error T…

#368755 hosszhuszár

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/2.2.9 (Debian) Server at www.stocklandyard.hu Port 80

#368742 Ozzy_ Előzmény: #368550

Az adatbázisotokat nem ismerem, de flood ellen nagyon egyszerű védelmeket lehet írni, ami minimális erőforrást vesz igénybe. Nem lényegtelen, hogy duplázott hsz küldés ellen is jó.

#368635 Csusza Előzmény: #368566

Eddig se láttál szívesen, nekem már oly mindegy, demoralizálhatok nyugodtan.

:-D

#368573 Kissherceg Előzmény: #368560

Nem kell, de ha hibát ír ki elsőre, akkor 3 perc türelem jót tenn a probléma megoldásának. Lásd otp topik. Többi is ilyen volt, csak törültem. Azonban 5 perc nyugi alatt rendeződtek a dolgok :)

#368562 Csusza Előzmény: #368560

Csitt, Főnök megmondta, rosszul használjuk az ódalt!

Mi ez a frissítgetés állandóan, mit képzeltek ti magatokról??? Borzasztó...

;-)

#368550 Kissherceg Előzmény: #368543

az oldalt magam állítottam le, mert annyi frissítés nyomtok és újra elküldést, hogy befloodolódik a rendszer. Ha az oldal sajnálatos módon nem jön be, kérem ne az F5 leragasztásával próbálkozzatok.