na ammán biztos.
egy cetlire felírtam egy tradet.. virtuális bukováriba vagyok, élesbe xarabb érzés..
na ammán biztos.
egy cetlire felírtam egy tradet.. virtuális bukováriba vagyok, élesbe xarabb érzés..
pont elég ok
még egy xar adat..természetesen ezt is meg kell venni...utálat ez az egész helyzet.
Világszenzáció...újfent nem megy az esés :D
mindennek van, de a buxnak nincs. mol 70000 lesz!! :)
nem volt még elég a felfelé menetből ? .-))
azért mindennek van határa---remélem hogy a hatinak a 24.150.
Ahhoz usákiának is el kellene hagynia szignifikánsan a jelenlegi szintjeit...bár mi már gyakorlatilag meg is előlegeztük ezt neki,buxi úgyis mindent jobban tud! :D
Sok minden benne van felfele az elkövetkezendő hetekben szerintem, az elvárt visszatesztem ellenére.
Rozsdáskilincsnek igaza lehet!
Gondolom ránkcuppant vmi alapkezelő vagy kitaláltok ebben a nagy világban hogy van itt Eu-ban egy kicsi,relatív kis pénzzel mozgatható piac,nosza tekerjünk ki belőle pár 10% ot..
felfelélejtmenet:-) csak óvatosan a shortokkal
Nekiugorhatunk az égnek:-)
én is...
nemtudom mire tépték fel..csak úgy...vagy valaki kiugrott a shorjaiból..
no mindegy..nézzük akkor hogyan kezdődik el a lejtmenet...már nekiugrottunk.
Benéztem egy percre.
Mi az amibe beleszerelmesedtek ma? MOL, ricsi, telcsi, egis, hati mínusz, OTP van csak pluszban.
OTPben lehet kraft, kinézek benne egy zászlót, meg buxban is, de buxot már írtam múlt héten is, ettől a mai korit elvártam még előtte.
Majd mehet fel minden még.
Biztos elolvasták, hogy lekerültünk a top 10 CDS listáról... átmenetileg.
Én lezátam a shortot, nem mondanám sokat kerestem...
Biztos ez volt az ok :D
Amúgy vki beleszerelmesedett ebbe a piacba mert vesznek mindent,részvény,ft minden jó ami Hungarikum :D
Most mire ugrottunk fel 100-150 pontot hirtelen?
Csak mert nyitottam közvetlenül előtte egy kis shortocskát? :(
Kedvenc elemzőnk is inkább már lefele várja...ellenállás 24.150. csak ha átviszi a 24.200 -at akkor megy 25.000 felé-...
de inkább 23500 a cél most.