Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#368336 fordgtshelby5000 Előzmény: #368254

Egy utolsó hozzászólás-és tényleg nem írok többet !

Én a helyedben betenném az egész pénzt erste otc fedezet....20 millából tudsz minima 600 k pozit nyitni...a többi fedezet...én ma zártam euro-font shortom...tegnap elkapkodva gbp-aud longom...bő egy milla nyerő.......ez 2 nap......a bukott másfél milla 3 nap alatt visszajön-szerintem.....már írtam---havi 20k euro lazán összeszedhető.....számolj utána és igazat fogsz adni......3 hónap egy új x6-----pedig én csak naposon kereskedem!

Re: Erőteljes HUF gyengülést jelez a Pluto mozgása??

#368262 rbbj11 Előzmény: #367597

ha 6 számjegyű mennyiségű chf-ed van, akkor nem nagy tragédia, ha van rajta 10% bukód (20 ft/chf), maradt még bőven elég zsé.

#368254 Euroman Előzmény: #368251

neked is szép estét! az orvos, ügyvéd munkájával pénzt keres, felhalmoz, jó esetben még értéket is előállít...a devizahiteles bedőlt az üres ígéretnek....pedig tudnia kellett volna, hogy ebből ő győztesen sosem jön ki...jóságos tündérek már a mesékben sincsenek, hát még a való életben...

#368251 Csokigyáros Előzmény: #368246

nem is állítottam, hogy ez a "mérték" kategória, csak válaszoltam, hogy miért van hitelem. ez rám igaz, mivel nekem címezted a mondandódat. sok jó barátom van, aki bankban, vagy még inkább DKJ-ben tartja megtakarításait... elég baj lenne, ha mindenki azonosan gondolkodna.

DE... sohasem kívánnám hogy nemzeti valutánk becsődöljön, mert ez igen sok honfitársunknak a megélhetésébe kerülne (devizahitelesek), és szerintem ugyanúgy nem értettek a pénzügyekhez, mint az általad említett fogorvos, ügyvéd, stb. szép estét Neked! léptem

#368249 Balázs István Előzmény: #368240

Nem imádatról van szó, egyáltalán nem. Szerintem realista. Hisz a trendben, amit a pénzbőség táplál odakint, ez meg a forint malmára hajtja a vizet. majd ha fordul a széljárás, fog ez ellenkező irányba menni, lehet elég csúnyán. Akkor majd eljön az időd, addig meg szívhatod a fogad. Kéne egy kis türelem, mert még erősödhet a HUF bőségesen. Persze nem a gazdaság állapota miatt, az biztos.

#368248 Balázs István Előzmény: #368240

Nem imádatról van szó, egyáltalán nem. Szerintem realista. Hisz a trendben, amit a pénzbőség táplál odakint, ez meg a forint malmára hajtja a vizet. majd ha fordul a széljárás, fog ez ellenkező irányba menni, lehet elég csúnyán. Akkor majd eljön az időd, addig meg szívhatod a fogad. Kéne egy kis türelem, mert még erősödhet a HUF bőségesen. Persze nem a gazdaság állapota miatt, az biztos.

#368246 Euroman Előzmény: #368243

szerintem ez így kategórikus....nem csak önbizalom kérdése ez...feltéve, hogy van valakinek egyáltalán pénze, nem biztos, hogy ért hozzá és van ideje vele foglalkozni...egy jól menő pl. fogorvos, vagy ügyvéd, aki egész nap jó pénzt keres a szakmája művelésével, annak sem ideje, sem kedve nincs pénzügyi szakirodalmat bújni, pláne megérteni és alkalmazni...tehát neki a bank tökéletes és biztonságos megoldás.

#368243 Csokigyáros Előzmény: #368235

nem tartom magam vagyonosnak.

hitel meg azért, mert hiszem hogy jobban forgatom, mint a banki kamat, ennyi.

én úgy vagyok vele, hogy aki nem bízik magában az tartja a banknál a pénzét.

bár lehet, hogy 50 évesen majd én sem így gondolom :)

persze elfogadom a véleményedet is, de nem értek vele egyet.

#368242 hosszhuszár Előzmény: #368235

Jó ember ismerő lehetsz...., én még csokitól nem olvastam sehol, hogy a vagyonával kérkedett volna, tőled viszont olvastam mér számjegyeket...

Az ilyen jellegű hozzászólásoknak itt nincs helye, szerintem!

#368241 Euroman Előzmény: #368235

a hódmezővásárhelyi Lázár ugyanezt mondta, csak kicsit durvábban...amiből most megpróbált kihátrálni, de valójában ezt mondta, ezt üzente....az sem véletlenül került most elő....a moratórium megszüntekor ez lesz az ajánlás...mindenki vissza a saját szintjére..

#368238 ikszf Előzmény: #368237

És ha 2,5 éve fogja egy támasz, ami elengedi, visszateszteli, és megindul, akkor utána mit számít, hogy milyen kormány, meg milyen külkermérleg, meg egyéb hablaty jön ki?

#368237 Euroman Előzmény: #368235

egyébként ennyiért már a kint dolgozó magyarok sem hozzák haza a pénzüket, inkább elköltik kint, az osztrák bevásárlóturista xarik idejönni költeni, és nyáron a külföldiek sem fognak ide jönni, mert máshol sokkal többet ér a pénzük...

#368236 ikszf Előzmény: #368235

Figyu, sztem hiába vagy frusztrált, és hiába kötsz bele mindenkibe, aki ft erősödésről beszél, itt úgysem tükrözi semmi semminek a valós értékét. Ettől függetlenül mehet lefelé, és tartósan is. Sztem mozgásban már nem sokat kell rá várni, hogy kiderüljön.

#368235 Euroman Előzmény: #368226

ha olyan vagyonos vagy, amilyennek nekem a beírásaidból tűnik, minek kellett egyáltalán devizahitel...nekem soha nem volt se deviza, se forint hitelem, pedig közel 50 vagyok....mindig addig nyújtóztam, amit a lehetőségeim, megtakarításaim megengedtek.... a devizahitel is csak a svindli volt, ami egy csomó embert a saját szintje fölé próbált katapultálni....csak kiderült, hogy a valóságot nem lehet átugrani, és mindenki visszakerül oda, amit megengedhet magának....

#368233 ikszf Előzmény: #368226

Sztem a héten eldől :(

A múlt heti gyengécske támasz alá zárás után rallizna egyet, azt is lehet jelnek venni. Ha pedig a héten se bír visszamászni fölé, akkor azt is lehet jelnek venni. Itt már nincs sok kecmec. Audjpy előbbre jár, sztem mutatni fogja az irányt (mintha a ft már most a 261,85-nél lenne), de a trendelő ellenállását már az is törte.

Kezdem is nézegetni a visszaváltásra alkalmas bankot és árfolyamot :(

#368232 Euroman Előzmény: #368226

szerintem nézzünk jó svájci makrokat, meg a svájci gazdaságot és vele szemben ezt a romhalmazt....szégyen, hogy ide húzták a kelet-eu devizákat, de különösen a huf-ot.....remélem a chf hamarosan megint megmutatja az erejét, mint a kevés menekülő devizák egyike....jpy-től most talán félnek az újabb intervenció miatt, így marad a chf...

#368226 Csokigyáros Előzmény: #367694

a forintunk 265 alatt... szép.

ebben nem a shortosokat erősítem...

tartósan azt gondolom mindenkinek (kivéve a magyarokat) jobb, ha erős a devizánk (a többi ellenében), ezért szvsz megnézzük a 260 alatti szinteket is...

persze ha jön a világvége az más... akkor reszeltek a huf-nak, de addig adott a pálya...

már csak a chf-nek kellene erőteljesebb menetbe kapcsolni a gyengülés irányába, akkor megszüntetem a deviza(hitel)kitettségem...

mindenkinek szép estét!

#367694 Balázs István Előzmény: #364598

Szépen menetelt a HUF a CHF ellenében is. Usdhuf longból tegnap a legjobbkor sikerült kiszállnom, bíztam egy kis korrekcióban és bejött. Hát ez valójában nem tudás, hanem szerencse kategóriába esett. Be is fejezem a HUf ügyleteimet. Hitelemet már pár hónappal ezelőtt visszafizettem, jó kiszállást kívánok neked is. További szép napot, megyek levegőre!

Re: Erőteljes HUF gyengülést jelez a Pluto mozgása??

#367671 Hathor Előzmény: #367668

Figyu.. ez a mostani plusz a tavalyi mínusz következménye, amit tőlem is elloptak tavaly.

én meg ezért vagyok ideg, a drága fityeszednek köszönhetően, azon lehetett keresni a leütésekben shortokkal, meg a 280fölötti huf gyengítésekben, ellopták a long tőkém nagyrészét, most meg már a sávban nem mer az ember beszállni, mert állandóan visszaütik a sáv aljára, aztán azt hiszed megint az jön, és hopp sávváltás fent vagyunk a tetőn, és jót röhögnek, hogy ezt megint beszopt@k a kisbüfik.