Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: wd

#368112 holnor Előzmény: #368098

meg van képezve, így már a hatása is megjelent a profitsoron. ergo a nyereség további nagy csökkénésének kicsi az esélye. én inkább ct felszabadításra számítok, ha végre lesz lehetőség a bejegyzett jelzálogjog érvényesítésére.

ezt a kibeb@szott hullám…

#368107 szotyi

ezt a kibeb@szott hullámvasutat

elszédülök vazz

#368105 Hathor Előzmény: #368075

Megmondom őszintén nem gondolokodom az egész dolgon ,-)

engem nem érint, nem vagyok hiteles, munkámban érint, majd elkezdek gondolkodni rajta, ha történik valami, addig nem foglalkoztat a dolog, csak hír szinten, mint akármelyik más hír a gazdaságból.

Ha így haladunk holnapra meg is lesz az esés, kint felfuto kis elliott meg volt, mellé a fordított fej-váll nyakvonal, itthoni visszateszttel indulhatna.

Sáv, leszorító egyelőre maradt

#368102 Rozsdáskilincs Előzmény: #368098

Csak egy gondolat a témához mert kinéz a zacsipacsi

Olyat hogy az Oti rosszuljárjon kizártnak tartok. Lehet hogy elsőránézésre úgynézki a dolog de majd később kiderül csak úgynézett ki. Az elképzelhető hogy nem olyan csillogó a bót mint igérkezett de attól még zsiros lesz

#368091 holnor Előzmény: #368030

"OTP sokat fog bukni a kilakoltatási moratórium lejártával"

miért? a non-performing (tehát nm a felmondott, hanm a 90 nap+) állomány kétharmadára képeztek CT-t...

#368075 pepe01 Előzmény: #368059

Tudom, hogy Te vagy a szakember, de a felmondott hiteles emberekkel mit csinálnak?

Szerintem egyelőre nem mered elhinni mi várható a piacon, korábbi tapasztalataidra építve.

Sokan abban tévhitben élnek, hogy vége a válságnak minden úgy folytatódik mint régen, de nem.

Lassan visszahozzák az Eurós hitelt is.

#368064 BudFox Előzmény: #368032

és még azt is bedobhatják hogy lesz egy szinttel feljebbi felminősítés...

azért remélem nem..longolni ezt a vacakot már nem szabad.....legfeljebb úgy hogy fél órára, 1 órára indítasz..amig tépik...de ilyen szinten már szerintem kockázatos.

#368059 Hathor Előzmény: #368048

Kamu duma ez a kirakjuk az utcára az embereket.

Eddig sem tették, ezután sem teszik.

Volt az M1-en egy műsor erről, elmondta egy ember, hogy kamuk ezek a kilakoltatások, utcára rakások, azt mondta egy egy tucatra tehető évente az ilyen ügy.

Nekem is jönnek banki listák ingatlanokról..

felszólítják az adóst hogy törlesszen, van utána fél éve, addig ki kell talánia valamit, fizet valamennyit, hogy három hónapnál ne legyen több tartozása, akkor leszállnak róla, vagy eladja piacon az ingatlant a fél év alatt, ha nincs honnan kölcsönkérni, befizetni valója.

Eladja, beköltözik kisebbe, nem kell 3szobás ház akkor, ha kétszobásra marad pénze.

Megoldják majd a dolgokat.