Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: wd

#368058 BudFox Előzmény: #368017

Most még igen..te jó ég tépik fölfelé mint az állat...nem normális dolog ez...de hát ez van..

SC -ot akarnak kierőszakolni még..a végsőkig húzzák...ez a cél.

mint tavaly...26.050 ig ment fel..de előtte végig tépték fölfelé..majd onnan szépen elkezdett esni.

#368048 pepe01 Előzmény: #368037

Ez csak porhintés.

Megfigyelted a MNYP vagyon felosztásának elvét?

Ott szó sem volt stratégiai részvényekről, mert elméletben már mind elköltötték.

Mikor befejezik a küldöldi javak hazaszállítását, elfogy alendület a forintból is.

Valamint a bajbakerült devizaadósok nagy része a törlestési időszakának elején jár, tehát messze még a vége.

Szerintem a 200ft-os frank sem olyan nagy durranás, még mindig nagyon messze van a 160ft tól.

Azért mert egy adat 1-2 hónapig mérsékelt erősödésre utal, azmég nem változtat semmin.

Kíváncsi leszel mit mondaszmajd nyár végén ,mikor a bank elkezdi majd kiszórni az embereket az útcára.

#368037 Hathor Előzmény: #368030

Szerintem OTPben nincs bukta moratórium miatt.

Nem tudom hallottad-e hogy több volt a nettó deviza adós visszafizetés, mint a nettó deiza hitel felvétel. Ezzel a forint erősítéssel jó sokan visszaszórtak a tartozásokból, és rendezték a hitel problémájukat, így gondolom folyt be egy ki is bevétel a cégbe. Itt is írták többen, hogy most ilyen árfolyam mellett visszafizetik, törlesztenek hiteleikből. Ja azt nem mondtam, hogy a nettó forint hitelesek állománya pedig növekedett.

Még akár lehet további húzás is, nem tudhatjuk. 200 alatti CHF megerősítené az erősődő trendet itthon.

#368032 Hathor Előzmény: #368015

Az lesz a meglepi, ha mégsem vonják vissza, és dobnak még egy utolsó mentő akciót Japán és az arab feszkók miatt.

#368030 pepe01 Előzmény: #368015

Teljesen igazad van, már nem hír Írország és Portugália leminősítése sem.

OTP sokat fog bukni a kilakoltatási moratórium lejártával.

Ahogyan sejhető volt mindenki szeretne részesedni a MNYP-ak vagyonából, ami még ez éven szinte teljesen el fog fogyni.

OTP elérheti az 5900-6000-es tartományt. Mikor ezen a zónán átment,akkor érdemes longot nyitni, addig csak maszatolás van.

A Mol az összes külföldi leányát offshore cégen keresztül üzemelteti, úgy látszik ez most a horvátoknak nem nagyon tetszik.

#368015 BudFox Előzmény: #368006

Én azért várok majd egy óriási összeomlást....pl. amikor bejelentik a FED -nél hogy kifogyott a 600 mrd -os keret :-)))

szerintem Börni már retteg attól a naptól..mert akkor előjönnek a shortos cápák megint :D

#368014 Rozsdáskilincs Előzmény: #368011

"dühi lszek nagyon és nekem is repülni fog a gép"

Gatyát felkell kötni alaposan:-)

Kisemelkedés kistrükk nagyemelkedés nagytrükk ez a szabáj cimbora:D Külömben mindenki gazdag lehetne az meg úgy szartse ér:-)

#368011 Hathor Előzmény: #368008

Tudom én is ezt mondom, de a sávot el kell hagyni!

Tudom mikre gondolsz, havi chartokat is, hetit is, leszorítókat..

Azért csak berakok egy heti chartomat, ami múlt héten is fent volt, de azóta feljebb jöttünk!

Én is számolok a sávolok ezen sáv magaságával feljebb ,-) de ha megint beszívat a piac a visszaütésekkel akkor dühi lszek nagyon és nekem is repülni fog a gép.

OTP-ben nagy menet lehet, FHB-t is most raktam be délelőtt Herceg FHB-s blogjába, és még van sok gyöngyszemem chart alapján.

Ettől sávban vagyunk még, így is cselekszem, várok.

Fölöttünk a 2007es leszorító is még, meg a sávtető.

http://postimage.org/image/1ejqcmm04/

#368008 Rozsdáskilincs Előzmény: #368001

Hathor

Marhanagy emelkedés lehetősége van a levegőben. SZVSZ

Erről többet nemis irok nem szeretnék senkit se beületni sehova. Bukjon mindenki saját meggyőződésből!

#368006 Hathor Előzmény: #368001

Mindezek ellenére, múlt csütörtökön holnapra csökkenést vártam S&Pben;, USA topikban a fordított fej-váll szerű miatt, amit megerősít, hogy már mentek most, pihizhetnek egyet újabb további menet előtt.

Ránk is ránkférne egy visszateszt a leszorítót megérinteni ezzel együtt, majd onnan fel.

A piac majd eldönti.

#368005 Rozsdáskilincs Előzmény: #367996

Köszönöm.

Csak a vakszerencse kedvez nekem:-)

Otilia remekül fest. Szerintem is figyelni kell ugrásrakész a papiroska. Trükk persze lesz mert az szinte mindig van.

#368001 Hathor Előzmény: #367996

Sok a fordított fej-váll, emelkedő háromszög, emelkedésben szimetrikus háromszög, dupla aljak a chartokban, nem beszélve a zászló, és felfele futó elliottokról, nyugaton is.

,-)

#367996 Hathor Előzmény: #367955

Nagy OTP havi chart beszűkülésből kilépve, itt az oldalazó sávot elhagyva forgalommal alátámasztva, és megfelelő gazdasági környezetű hírekkel megspékelve, tovább erősödő huf mellett, ezen hatások együtteseként, mellett figyelve a CDS-ünket.

Egyelőre téged igazolnak a gondolatok számomra, felfele kilépést várok jelen pillanatban, de sávtető közelben vagyunk, OTP 6000alatt.

#367978 BudFox Előzmény: #367972

akkor majd 30.000 + KT tól fogjuk shortolni ? :D

mondjuk a kinti hangulat sem a shortot igéri mára...nem tudom megérteni miben hisznek még a részvény vásárlók....az égig fogunk menni ? ....

lesz megint nagy koppanás ha pár hónap medve piac jön..... a történelem ismétli önmagát.