Regisztráció Elfelejtett jelszó

Forex robot

Re: Havi eredmény

#367993 ikszf Előzmény: #367828

tudom mit szerettem volna még:

a grafikonodon és az mt4 számlájukon akkor nem látszik a profitlevonás (és a vps bérlés díja sem)?

#367828 kelvin Előzmény: #367824

De azt írtam, hogy volt benne egy kitörésvédelmi trade is ami veszteséges volt. Az okozta a visszaesést, de a többi visszaesés a jutaléklevonásnak köszönhető.

Benne van a leírásban is hogy a robot sok kicsi poziból építkezik, kicsit skalpolás gyanús nekem a történet, de ezt nem tudom biztosra mondani, pont azért, mert mam számla és leosztják a sikeres trade rád eső részét. Ami lehet 0,05-10$ vagy több, attól függ mekkora a betett pénzed és mekkora volt a nyereséges pozi.

#367824 ikszf Előzmény: #367317

Egész délután robotteljesítményeket nézek, de basszus egyetlen robotot se láttam, ami 1000+ tradeszám mellett ilyen minimális drawdown-al dolgozik.

Mármint ha az a visszaesés ott az 500. trade körül csak a profitlevonás miatt volt.

#367783 Tomi Vercetti Előzmény: #367317

Ez eddig összesen százalékban mennyit jelent? Remélem nem vagyok pofátlan nem illik másnak a zsebében turkálni, de ennyi talán leírható.

Havi eredmény

#367317 kelvin

Ismét vége egy hónapnak. Felteszem a robot e havi teljesítményét, illetve az eddigi futás eredményét is. A következő eredményjelentés ma éjszaka.

márciusi teljesítmény: http://www.imagebam.com/image/285178126017949

eddigi teljesítmény: http://www.imagebam.com/image/dd5ce3126018105

Nagyon szép, megbízható egyenletes teljesítményt mutat a robot. Tetszik ez a görbe ami tulajdonképpen egy egyenes. :)

Kicsit olyan az alakja, mint a pénzpiaci alapok teljesítménye, csak a profit lényegesen több.

Re: nincs cím

#367217 kelvin Előzmény: #367215

igen majd küldök neked egy statementet is, vagyis egy kivonatot

Csak azzal az a baj, hogy sok kis pozi látszik benne. Úgy tűnik mintha skalpolna a robot, de mivel mam számla és szétosztják a nyereséget a fene se tudja pontosan mit csinál.

Mindegy átküldöm majd este a mai napi jelentést és nézd meg.

Egyébként egyedül ezért vágtam bele nehezen a robotba, mert ezt a marketing részét én sem komáltam.

Végül belevágtam.

#367215 ikszf Előzmény: #367213

:))) Nálam amúgy bejön még a "régi" oldal is. A domain-eket egyszerre regisztrálták 2009. decemberében.

Egyébként megjött a hivatalos válasz:

"A QuantumXXL cég 2010 év végén kötött kizárólagos szerződést az érintett

robotfejlesztő csapattal. Az értékesítést Közép-Európában, Magyarországon kezdték."

Úgyhogy a lényeg, hogy egy magyar cég gyorsan lecsapott egy robotra. Megvették saját maguknak, valószínűleg kizárólagos szerződést kötöttek a robot fejlesztőjével, hogy másnak nem adhatja el, bár ez a része nem biztos. A lényeg, hogy helyettünk megvették, 1 összevont számlán működtetik, és ezért nem kell érte külön licenszdíjat fizetni. Lehet, hogy potom pénzért megszerezték.

A 250k $-t devizapáronként értettem. Ezek szerint sikerült nekik cirka kevesebb mint 1-2 hónap alatt 100 millió forintot összeszedniük magyar ügyfelektől. Hm...

Egyébként személy szerint nekem jobban bejön a marketingmentes őszinte duma. Nem kell hongkongi cucokkal hadonászni, meg 2005 óta fejlesztett robottal. Jól hangzik, de visszafelé sül el a komoly érdeklődőknél. Ennek ellenére érdeklődve követem majd a fejleményeket.

Azt tudod, hogy milyen lotmérettel dolgozik?

#367213 kelvin Előzmény: #367197

Csak neked megsúgom, hogy több mint 500.000$ van már a mam számlán. :) Egyébként meg ha jól láttam, akkor 2 napja volt már hogy bejött ez az új honlap, természetesen csak magyar verzióval, de most már a régit nem tudom visszahozni.

Érdekesen egybeesik a problémázásoddal! :D

Sztem panaszkodj kicsit hogy tegyék közzé az EA-t is, hátha a Te kedvedért megteszik. :)

A héten is csinált több, mint 1%-ot eddig, szóval a robottal semmi gond nincs.

#367197 ikszf Előzmény: #366929

Ment a válasz is.

Kezd felettébb érdekes lenni a dolog, ugyanis mára átgyúrták teljesen a honlapot :) (persze csak a magyar nyelvű változat működik egyelőre :))))

Örülök, hogy csak kérnem kell valamit egy "eldugott" fórumon. Holnap majd fikázom az Otp honlapját is :)

sorry most valamit benéztem: ugyanis a quantumxxl.com-ot néztem most, eddig meg a quantumxxl.net-et. De úgy tűnik, hogy a kettő ugyanaz, csak a .com kiforrottabbnak tűnik. De nem változtat a lényegen, hogy kizárólag a magyar verzió működik.

De továbbra sem hagy nyugodni, hogyha ilyen remek kis robotuk van, akkor miért nem lehet róluk semmilyen tapasztalatot elérni a neten, és ha ők az egyetlen viszonteladói a robotnak+0 infó a neten, akkor hogy sikerült összehozni 250.000$-t a mam számlára a két devizapár beindításához?

Sztem két verziója van a…

#366900 ikszf

Sztem két verziója van a robotoknak:

1. eleve balekoknak való, garantált bukó

2. Nyerő robot. A már valamennyire jártas forexeseket célozza meg, de a készítője is tudja, hogy csak a piac első apró változásáig (1-2 hó), vagy az első hangsúlyosabb változásáig (1-2 év) működik a stratégia. Éppen ezért jobb eladni, ugyanis annyi ideje nincs a készítőjének se, hogy kivárja, hogy valóban életképes e hosszútávon is, addig meg nem mer több saját pénzt rábízni, amíg maga sem tudja. Önmagának meg nem tud annyi pénzt kitermelni a robot rövid távon, hogy a kitermelt profitot forgassa vissza. Így hát több pénzt hoz, és eleve garantált pénz, ha már az elején elkezded árulni. Ha pedig elérkezett a "trendforduló", és már nem képes profitot termelni, akkor marketingstratégiát kell váltani, és más célközönséget kell megcélozni, és jöhet az 1. pont.

Az aranycsináló gépet miért adná el bárki?

1. mert valójában követ csinál

2. mert tesztfázisban van, nem is biztos, hogy tud aranyat csinálni, és ki tudja meddig

Re: E-mailes részletek

#366895 ikszf Előzmény: #366889

Alapvetően szkeptikus vagyok a robotokkal, csak hát itt volt egy apró remény ezzel a robottal kapcsolatban. Csak ma szántam rá magam és az időt, hogy komolyabban nekiálljak utánanézni ennek a robotnak, de rögtön az elején le is döbbentem. (mindössze 2 hónap eredmény?? nulla infó? viszonteladó amatőr weboldala....) Azóta meg ki akarom nyomozni :)

Amúgy alapból nem fizetnék robotért egy fillért sem, vonják csak szépen a profitból a jutalékukat.

Másrészt meg elég volt végigolvasnom wikfx blogját, és mások robotos tapasztalatait, és az átjött belőle, hogy 8-10 évre backtesztelt nyereséges robotok egyszer csak elkezdtek bukni.

#366892 ikszf Előzmény: #366888

Ment a válaszmail. Veled akartam kezdeni, de elég gyorsan leesett, hogy nem te vagy a hunyó :) (vagyis csak részben a partnerszám miatt :) )

Azért az hatalmas, ha egy hongkongi cég még Békéscsabát is megtiszteli, hogy előadásokat tart :)

Ez a quantumxxl nekem nagyon gyanús, szerintem ők egy elcseszett viszonteladói a robotnak. (legalábbis nagyon remélem, hogy rajtuk kívül sok más viszonteladó is van)

A 2 havi eredményen kívül nekem sokkal több infó kéne a robortól.

Támadt egy jó ötletem:

google---> qxxlalpha.mt4live.com

google---> qxxlalpha

De az eredmény siralmas.

Az ugye nem létezik, hogy ennyi netes infóval és ezzel az egyetlen viszonteladóval már összeszedtek 2 major devizapárra egyenként 250.000$-t?

#366888 kelvin Előzmény: #366884

Amit küldtem abban sok minden benne van, az is hogy ezt a robot brokifüggetlen, szóval sztem nemzetközileg fejlesztésű robottal dolgozhatnak, de mivel nem adják ki a robot nevét vagy üzemeltetőjét így nem is tudok utánanézni.

A hong kongi bejegyzést én sem értem.

A dukascopy-t meg inkább hagyjuk. 1000 féle bróker és brókerdíj van már mostanság.

Quantum meg a tadawul szétszedése után remélem nem én jövök! :D

#366884 ikszf Előzmény: #366828

Most néztem délután dukascopy 1pip alatt dolgozik eurusd-n :)

De itt úgyse ez a lényeg. Ha veri a magas spread-et, és csak tadawulnál lehet, akkor úgyis mindegy, illetve nincs is más választás.

A bajom a Quantum-mal van, méghozzá az, hogy minden utolsó robotról is millió információ és fórumvita olvasható, erről meg semmi. Pontosabban valószínűleg rossz helyen keresem, mivel a quantumxxl csak egy hazai affiliatje a robotnak, nem is csoda, hogy nem ismert külföldön. (ebben egyre biztosabb vagyok). De nem értem, hogy akkor miért kell magukat hongkongi cégként reklámozni.

A robotról kéne információ, neve, stb...

Azt mondják, hogy ők a robot egyetlen viszonteladói, ami szerintem hatalmas kamu, ugyanis akkor nemzetközileg is nyomulnának, ugyanis a hazai piacon a 100 potenciális ügyfélre nem érdemes robotot fejleszteni (már ha tényleg sok munka van benne, de lehet ez a része is kamu :))

Most az van, hogy ez egy magyar fejlesztésű robot, vagy pedig az van, hogy nemzetközi, és ők itthon és a szűkebb régióban próbálják eladni. De akkor meg van más viszonteladója is, lehet kedvezőbb feltételekkel is. Sőt, lehet nincs is a tadawulhoz kötve, csak ők velük szerződtek le. Vagy ha ez a tadawul saját robotja, akkor megint más a helyzet. Rá is fogok náluk kérdezni.

A tadawult még nem fikáztam, előbb ezt szeretném tisztába tenni. :))