Re: E-mailes részletek
ikszf Előzmény: #366828Most néztem délután dukascopy 1pip alatt dolgozik eurusd-n :)
De itt úgyse ez a lényeg. Ha veri a magas spread-et, és csak tadawulnál lehet, akkor úgyis mindegy, illetve nincs is más választás.
A bajom a Quantum-mal van, méghozzá az, hogy minden utolsó robotról is millió információ és fórumvita olvasható, erről meg semmi. Pontosabban valószínűleg rossz helyen keresem, mivel a quantumxxl csak egy hazai affiliatje a robotnak, nem is csoda, hogy nem ismert külföldön. (ebben egyre biztosabb vagyok). De nem értem, hogy akkor miért kell magukat hongkongi cégként reklámozni.
A robotról kéne információ, neve, stb...
Azt mondják, hogy ők a robot egyetlen viszonteladói, ami szerintem hatalmas kamu, ugyanis akkor nemzetközileg is nyomulnának, ugyanis a hazai piacon a 100 potenciális ügyfélre nem érdemes robotot fejleszteni (már ha tényleg sok munka van benne, de lehet ez a része is kamu :))
Most az van, hogy ez egy magyar fejlesztésű robot, vagy pedig az van, hogy nemzetközi, és ők itthon és a szűkebb régióban próbálják eladni. De akkor meg van más viszonteladója is, lehet kedvezőbb feltételekkel is. Sőt, lehet nincs is a tadawulhoz kötve, csak ők velük szerződtek le. Vagy ha ez a tadawul saját robotja, akkor megint más a helyzet. Rá is fogok náluk kérdezni.
A tadawult még nem fikáztam, előbb ezt szeretném tisztába tenni. :))