Re: nincs cím
ikszf Előzmény: #367213:))) Nálam amúgy bejön még a "régi" oldal is. A domain-eket egyszerre regisztrálták 2009. decemberében.
Egyébként megjött a hivatalos válasz:
"A QuantumXXL cég 2010 év végén kötött kizárólagos szerződést az érintett
robotfejlesztő csapattal. Az értékesítést Közép-Európában, Magyarországon kezdték."
Úgyhogy a lényeg, hogy egy magyar cég gyorsan lecsapott egy robotra. Megvették saját maguknak, valószínűleg kizárólagos szerződést kötöttek a robot fejlesztőjével, hogy másnak nem adhatja el, bár ez a része nem biztos. A lényeg, hogy helyettünk megvették, 1 összevont számlán működtetik, és ezért nem kell érte külön licenszdíjat fizetni. Lehet, hogy potom pénzért megszerezték.
A 250k $-t devizapáronként értettem. Ezek szerint sikerült nekik cirka kevesebb mint 1-2 hónap alatt 100 millió forintot összeszedniük magyar ügyfelektől. Hm...
Egyébként személy szerint nekem jobban bejön a marketingmentes őszinte duma. Nem kell hongkongi cucokkal hadonászni, meg 2005 óta fejlesztett robottal. Jól hangzik, de visszafelé sül el a komoly érdeklődőknél. Ennek ellenére érdeklődve követem majd a fejleményeket.
Azt tudod, hogy milyen lotmérettel dolgozik?