Eddig a tavalyi nyerőm KB 11%-át vesztettem 24000-ig(23430,átlag)24400-nál elgondolkodok,mi legyen,addig csak figyelek!
Messze még a december 16.
Várok türelmesen
Eddig a tavalyi nyerőm KB 11%-át vesztettem 24000-ig(23430,átlag)24400-nál elgondolkodok,mi legyen,addig csak figyelek!
Messze még a december 16.
Várok türelmesen
Nekem még éppen Luc Gizi, akire várok a partvonalon.
Nálam pont annyira nem történik semmi, mint 22.800nál, 23Knál :)
a sáv itt is, ott is azonos egyelőre
Hogy bírod?
Na megütjük a 24 000.
OFF
Nem szomorú az a szamár Te!
Sunyit!
Egy percig se kell sajnálni mint a majom (minden ember ősapja) ez is felvan fegyverezve nagyon erős tulajdonságokkal.:-)
Az ne lehet hogy innen a csúcsról végre elkezdik eladni amit el lehet ? kinnt egyelőre esik..
A hati most olyan mint egy 200cm-es ember bepréselve egy 150cm magas hordóba.
kinti elliottok alapján utolsó rángatózástól még messze vagyunk szerintem, ha halad újabb hetes hullámokkal előre.
utolsó rángatózás általában az iirreálisnál is irreálisabb... no para fiatalok. :)
Molly csúcsközelben,Rg napos csökkenő trendvonalnál gondolom ez nem lesz akadály.....
Érthető a vesztes nyertes szitu.
Nincs is ezzel baj, sajnos ez ilyen.
Mindegy.. köszi.. a majmokat tényleg nem szeretem, ennek ellenére minden más állatot igen.
A Te majmod meg tényleg frusztrált az elejétől kezdve a széles vigyorával az emberek "pofájába".
Nos, most a szomorú csacsi a másik kép, mondod neked másik kedvenced..
okés... ebben nem sok idegesítő van.. kicsit bánatos, de megszokható.
Kinek a pap, kinek a papné.. :)
jogos sztm is
Nem akartam senkit megbántani. Itt a placcon mindig lesznek nyertesek vesztesek ez a piac velejárója. És nem is vicnek szántam. A megfigyelés megállja a helyét, mivel a kereskedők töbsége momentum kereskedik. Azt veszik ami megy. Tehát ha megy akkor venni kell mert mennifog, tehát olcsó.
ui: majmot büntibe tettem egy időre. hogy ne frusztráljon ha már nem szereted:-). Itt van helyette egy másik kedvencem.
én szeretem őket, számomra sokszor elgondolkottató a viselkedésük. ügyes okos jószágok
eccer megtámadott a gorilla az állatkertben........majd talán eccer elmesélem.
Igéretemhez híven 800 fölött belongolódtam, most már menjen, ha akar...
Persze ha bukok kicsit a longon, de a shorton fogok 3K pontot (mert ez a teteje), akkor sem leszek elkeseredve:)
ha meg esnénk, a shortosok ujjonganának, úh hadd örüljön a nyerőjének. arról nm tehetünk, h a fórumozók többsége az esésre játszik.
pedig itthon semmivel sem vagyunk magasabb szinten mint egy két hete.
Vszeg ma kirakják Dow-t új éves csúcsra,és ha nem zár be a bét 17kor akkor vszeg bennünket is :D Buxban 2600 a következő megálló én meg nem akarok hinni a szememnek..
kt kb 530.
Ha visszaáll a 600-630 körüli átviheti simán a 24k-t.