Regisztráció Elfelejtett jelszó

PETI

Re: WebBroker mobilon

#367603 Csezso Előzmény: #367595

Be be lehet lépni, viszont a felület ugyanaz mint pc-n. Ebbe van mit fejleszteni. Olyan kellene mint a randomnál a mobilbroker, vagy a portfóliónak is van már. A webbroki telefonra én nagyon nem szeretem. A randomhoz képest nagyon le vannak maradva. De talán majd ebben az évben ez is megtörténik. Újdonságokat beígértek.

WebBroker mobilon

#367595 Bendeguz

Okostelefonon be lehet lépni a WebBrokerbe? Kéne vennem egyet, de tanácstalan vagyok ebben a kérdésben. Előre is köszi!

Re: Reál !!!

#367401 Papus_stock Előzmény: #367372

A NYESZ számlánál azt mondja a Webbroker, hogy nem lehet bekapcsolni a reált.

Akinek mind a 2 féle számlája van, annál megy itt is,ott is.

P.

Re: Reál !!!

#367323 zeeh_ Előzmény: #367322

Aki KBC-s, szerintem nem fogja. Most küldtek róla egy SMS-t. Gondolom, mindenki kapni fog.

Reál !!!

#367322 Papus_stock

Sziasztok !

1. Ne felejtsétek el bekapcsolni a Webbrókerben a reált mert tegnap 23:59-kor az ingyenes április miatt mindenkinek ki lett kapcsolva.

2. Elég piti dolognak tartom, hogy NYESZ-re nem lehet bekapcsolni és ezt valahogy a hírlevélben is elfelejtették megemlíteni. Én a NYESZ-es számlán ~ 3* akkora tőkével tőzsdézek mint a simán, egyszerűen nem értem az okot.

P.

Mi van ezzel, hogy újabb…

#366144 zeeh_

Mi van ezzel, hogy újabban befagynak egyes ajánlatok? Sem visszavonni, sem módosítani nem lehet őket.

Re: nincs cím

#363970 zeeh_ Előzmény: #363126

Köszönöm! :)

Update: Jé, azt hittem, hogy sokkal több adatot forgalmaz a PETI egy nap. :-O

PETI egy nap alatt keres…

#362982 zeeh_

PETI egy nap alatt kereskedési időben mekkora adatforgalmat generálhat?

A mai internet szolgáltatói hiba után készülnék egy mobilnetes B verzióval, ha megint szrakodna a kapcsolat.

#362962 zeeh_ Előzmény: #362946

Részleges IP ellenőrzés mellett beengedett, de teljes IP ellenőrzéssel valamiért nem megy.

#362946 Hathor Előzmény: #362944

Engem beengedett. Amikor megnynitottam a Peti ikont, akkor sokáig keresett új verziót (10-15másodperc), de utána megtalálta és üthettem a belépőt.

Pár hónapja nekem sem akart egy hétig felmenni petire, csak webbrokira.

Nem enged be, más is jár…

#362944 zeeh_

Nem enged be, más is járt így ma vagy csak én?

401-es hibakóddal és érvénytelen kapcsolat azonosítóval leáll.

Webbrokiba beenged, de az nem az igazi.