Azért annyira hülye nem lehet :-/
Amúgy sajnálom ami veletek történt.Át tudom érezni,velem is megesett hasonló dolog.
Azért annyira hülye nem lehet :-/
Amúgy sajnálom ami veletek történt.Át tudom érezni,velem is megesett hasonló dolog.
Jézusom mennyi balek (bocsi) dőlt be neki.
Baráti segítségből is bárkinek segítek évi 30-40%-os hozamot összehozni, és nem kérek érte semmit.
Kövess egy álmodozó hülye gyerek, ledarálta az én 15 ezer és a haverom 25 ezer euróját. Néha érdemes ezt a topikot felhozni nehogy mások is igy járjanak!
Szia!
Igen, ebben is van valami. Mindenesetre örülök, ha visszakapom a tőkét és soha többet nem fogom se kölcsönadni, se semmilyen befektetésre (amit mások csinálnak helyettem) odaadni, bármilyen haszonnal is kecsegtet a dolog.
Ha kamattal együtt adná az mások számára is egy jel lenne, hogy ki kell lépni, mert kamatot kapnak, akár mi van. Precedens lenne, amit szerintem nem akar. Ez azért elég nagy öngól lenne neki, már az eddigi öngóljai után.
Úgyhogy szerintem ebben ne nagyon reménykedj én a helyedben annak is örülnék, ha viszont látnám a tőkét.
Egyébként a legjobbakat kívánom!
Szia vagy sziasztok, mert többen is írtatok hsz-t!
Nézd/nézzétek, ha már eddig vártam, akkor 2 hetet adok neki, aztán ha akkor sem fizeti vissza, akkor vagy valamelyik általatok ajánlott alternatívát választom vagy a jogi utat. Különben abban tökéletesen igazad van, hogy ha visszafizeti, főleg ha kamattal együtt, akkor az neki jó reklám lehet, mivel leírom, ahogyan ígértem a történet folytatását is.
vsz. sem lesz ebből lovetta....
ha már igy közkincs lett a sztoriból.....
soha nem kapsz tole penzt.
Na, erre mernék fogadást kötni!
egy a háromhoz merem fogadni, hogy 2 héten belül nem fogsz látni egy kanyit sem tőle!
És ezt nem a rosszindulat, hanem a realitás mondatja velem.
Egy szerencséd lehet, ha elég okos az ipse ahhoz, hogy átgondolja, hogy ha visszaadja neked a pénzed kamatostól, és utána beírod a fórumba, hogy "hú, milyen jó kamatot kaptam rá", akkor hátha mégtöbb balekot tud becselezni!
Elég bármely kétkedőnek az orra alá dugnia a netet és milliókat kaszálhatna vele...
mondjuk ez igaz!
látod, erre nem is gondoltam...:))
Érdemes lenne megnézni, hogy a Japán balhé alatt milyen pozija volt, nem néztem dátum szerint.
De várj kitalálom, tuti shortolt....ja, nem voltunk nyitva, pláne!
:Ö))
Nem értelek, hogy miért vagy ilyen bizalmatlan. Hát nem látod? A számok önmagukért beszélnek! :-DDD
Stop meg minek, ha csak jó pozikat veszel fel? :-)
Sziasztok!
Mivel a fórum olvasóinak tájékoztatást ígértem az események alakulásáról, így örömmel közlöm, hogy ma felhívott Tibor és azt ígérte, hogy 2 héten belül visszafizeti a pénzemet, amivel tartozik.
Remélem így lesz! Természetesen azt is rögtön tudatom veletek.
Köszönöm mindenkinek a segítségét, a tanácsokat és ötleteket, talán nem lesz rá szükség.
Szóval jelzem ha megoldódott a problémám, persze azt is ha megint csak ígérgetés, hitegetés (időhúzás) lesz.
Jó kereskedést mindenkinek, nekem elvette a kedvemet a tőzsdézéstől ez az ügy.
lehet, hogy nem jön ki ezen a címen, de az iwiw-en beírva a nevét, megtalálod :)
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=10886212 hátha ez segít
Hát, tényleg profi, egy stop kiütést nem látni, sőt egy stop megbízást sem, egy előjelváltást, (+/-), hiába, tudja mit akar...)))
Érdekes, hogy erre emberek még ugranak, sajnos....
Felhívnám, beszélnék vele....