Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: huf 266,2

#367286 Csokigyáros Előzmény: #367284

ha van szerződésed tőkeáttétes/határidős pozikra, akkor tudsz kötni eurhuf vétel/eladás pozit piaci áron, és kiteszed határidőre... vigyázz itt tőkeáttét van! viszont piaci spot ár van. óva intelek az áttét miatt. :)

#367284 Hathor Előzmény: #367280

Remek :)

265.5 most is az árfolyam..

Ügyes kis devizánk van. ,-)

nem baj, amíg nincs addig jó ha megy le (csak nekem, meg a devizahiteleseknek:)

hogy a fórumosokat ne bántsam meg.

Egyébként simán kinéztem mára a gyengülést valóban, ehhez képest még erősödtünk is..

szép.

#367185 ikszf Előzmény: #367106

Igazad van. Anno én is fizikai váltást csináltam, igaz középárfolyamon. Több, mint 1 éve ülök az euróimon 272 körüli átlagos beker árral.

Csak Hathor sokallta az 1 ft árfolyam különbözetet. Annál jobbat szerintem nem kap fizikai váltással. Viszont fx-en eurhuf longgal valószínűleg rosszabb lesz a kamatswap, mintha fizikai váltást csinálna. (elég jó kamatokat adnak eur betétekre)

Banki váltásnál meg az a kicseszés helyenként, hogy nem aznapi árfolyamon váltanak. Kedvencem a K&H, ahol ha reggel 10 óra után adod a megbízást, akkor aszem csak 3 nappal későbbi árfolyamon váltanak majd. :)

#367106 _pda_ Előzmény: #367027

azért a kettőt ne hasonlítsuk össze

ha csak váltani akarsz árfolyamváltozásra spekizve az más tészta, mint ha nekiállsz FX-ezni

más kockázatok, más követelmények

ne felejtsd el a pénzmozgatás költségeit sem

#367086 Kriszti@n Előzmény: #367060

semmi baj a certivel, és sokkal kevesebb pénzből keresel annyit mint kp-ben. kicsit olvass utána, de ha bármi kérdésed van szívesen segítek.

#367060 Hathor Előzmény: #367027

Köszi a válaszokat.

Gazdasági rádió megmondta reggel a jövőt :)

vagy a múltat. (illetve a mostani jelent)

Nos kérem, azt éppen nem írtam, de egy órásig a chartok reggel túlvettek voltak, fölötte túladottak. Most ezzel a visszakanyarral minden idősíkon túladott lett nálam, és a reggeli dupla aljban, még egy dupla alj szerű alakult ki.

Na ezt most már megnézem.

Köszi a tippeket. A banki deviza árfolyamról igen ezt gondolom én is.

Utcai váltoknál 2-3Ft különbséggel lehet kapni, de az macerás a pénzcipelés, kamu pénz szempontjából fizkai vételként.

Igen sokaltam fxproban, mert egy örökké valóság volt amikorra nyertem demon, egy eur/usd-hoz képest, vagy egy daxhoz viszonyítva. Daxon pár minute alatt szépen hozott, míg eur/hufban hetet is ültem a spread miatti nullás szintre.

certi ismeretlen világ számomra, ezek a kiütés, meg árjegyzők meg macerásnak is tűnnek :)

több bajom nincs.. :)

#367027 ikszf Előzmény: #366953

fx-ben az 100 pip-et soknak tartotta :)

Otp-nél deviza mai árfolyam: 263,53 / 268,85, több, mint 250 pip oda-vissza.

Hathor: aszem bpforex-nél láttam 60 pipért eurhuf-ot.

#367025 Rowan Előzmény: #366944

Certit tudsz venni, nézz körül itt:

http://www.erstebroker.hu/hu/certifikatok.html

Petiben szűrd be ami érdekel, akkor látod az árjegyzőt, aktuális spreadeket, csak figyelj a kiütési árra is!

A díja ha jól emlékszem ugyanúgy van mint részvényvásárlásnál (nem vagyok biztos benne, régóta nem vettem certit)

#366979 Euroman Előzmény: #366943

Köszönöm. Nagyon rendes Tőled. Csak azt tudnám, ki az a barom, aki a jó kemény fizetőeszközét ezért a xar huf-ért odaadja....

#366953 _pda_ Előzmény: #366949

a DEVIZA kondiciókat nézd, ne a VALUTÁT

nekem otp van, szerintem nem gáz

ha brokicéghez akarsz utalni bármit, mindenképp szükséged lesz egy saját névre szóló devizaszámlára

mire átutalsz, meg vissza, meg spread, meg margin, meg esetleg berealizált bukó, ......

szóval szerintem ez a legegyszerűbb

ha saját számlák között mozgatsz, nincs semmi költség, csak a vételi-eladási oldali különbség

#366949 Hathor Előzmény: #366946

Na de milyen magas áron tudok venni most eurot ott, még magasabb a vétel aladási ár közötti különbség.

#366946 _pda_ Előzmény: #366944

szerintem nyiss egy devizaszámlát, valamelyik folyószámlád mellé, ez a legegyszerűbb, legolcsóbb

utánna magadnak tologathatod át a pénzt online ide-oda, amikor tetszik

#366944 Hathor Előzmény: #366943

Ezt nem értem, a gazdasági rádió azt mondja a forint erősödik ebben a pillanatban 265.8..

mit néznek ezek? eleve mindig magasabb árfolyamot mondanak mint ami fx.proban van..

na mindegy, csak megtévesztenek engem is.

Meg tudjátok mondani erste netbrokerben, és KBC rendszerben, ha 1-1MFTért váltanék esetleges gyengülésre játszva, akkor mit hol kell keresni? Árjegyzős téma hogy van? Azonnal lehet kötni, vagy várni kell árjegyző miatt, másik milyen díjjal, mert nagyon nagy a spread fxpro-ban, így nem előnyös ezzel tradelni, majd egy forint elmozdulás kellett, hogy nullán legyek fx.pron, ahogy néztem.

Bocsi, de BÉTen kívül másra nem kötöttem élesben, így nem tudom.

#366943 Hathor Előzmény: #366833

Csináltam egy chartot Neked is eur/huf, de látom az nem aktuális annyaira, de a többi is mehet vele, sőt, ha euroval szemben gyengülünk, akkor többivel szemben is fogunk.

Megnyitottam ma EUR/HUF chartomat, látom megint trendvonalamra ért este az árfolyam, így kialakítva egy dupla alj lehetőséget.

http://postimage.org/image/19qrmm7yc/

Lássuk.

#366833 Euroman Előzmény: #366824

tőzsdei emelkedésnek egyáltalán nem örülök, mert szinte semmit nem hoz...otp-m és telekom-om van, ma is azok mentek a legkevesebbet....ráadásul nem is olyan sok...viszont a devizán brutál bukóm van....előbb usd-n, majd most az átváltás után a chf-en....a chf most olyan gyenge, hogy nincs is mire átváltani....elvileg bármibe átmehetnék, de mindennel szemben gyengül, pedig ma egy jó svájci makro jött ki....én ezt az usa tőzsdeemelkedést sem értem....remélem a következő negyedév komoly negatív korrekciót hoz, és már csak 1-2 napig tart az emelkedés....részvényeket szívesen kidobnám, mert az úgysem érdekel annyira.

#366824 Euroman Előzmény: #366820

ez így van, jól esik, hogy toleránsan kezelsz. Én azt nem akarom, hogy ezt a javulást a fityeszhez kössék, mert semmi köze hozzá....és ha sok tudatlan ember javulást érez, megint ezekre a kötsögökre szavaz....ami hatalmas gáz lenne szvsz...nemcsak a gazdasági döntéseik, hanem a basáskodó, hatalomittas, önkényeskedésük miatt....1998-2002 után nem vártam mást, de ez még fullasztóbb, mint akkor

#366820 Hathor Előzmény: #366161

latom nem olvastad a 3536os hozzaszolasomat, ott valaszoltam erre a kerdesre. Nem ertem miert kell a legrosszabbat kivannod az orszagnak, azt plane nem, hogy az miert baj, ha valaki orulne, ha fellendulne az orszag. Fura pali vagy, de elfogadunk ilyennek. Mindenki egy kulon egyeniseg itt

#366811 ikszf Előzmény: #366807

Különösebb gáz nincs se itthon se külföldi hangulatban, és sztorit se nagyon lehet hinteni a ft ellen, amivel tartósan el lehetne szakítani a régió többi devizájától.

Innentől kezdve meg nagyon jó biznisz az eurhuf short a kamatkülönbözet miatt :(