Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#367189 BudFox Előzmény: #367184

akkor már el is kezdték a mai programjukat ? :D

RFV szépen esik...Egonnak bejött...

Határidő is szépen esett...de most minden megállt..nincs benne több erő lefele szerintem...majd holnap.

ds

#367188 Waszeitung

Vazz hogy nálunk mindig el kell rontani vmelyik barom bluenak azt hogy egy irányba menjünk a nagyvilággal...

Már nálunk is hozzá lehe…

#367184 karvaly

Már nálunk is hozzá lehet jutni olyan számítógépes programhoz, ahol a képernyőn keresztül pozitiv programozást lehet végezni.Sőt a HAARP továbbfejlesztése amikor az elektromos hálózatot használják.

585-ön 100 konti vevő, í…

#367182 Ricsi

585-ön 100 konti vevő, így beálltam adni 580-ra :D

#367177 holnor Előzmény: #367158

nm hiszek az ilyen összeesküvés-elméletekben. igaz, h nm egyszerű a Buxszal kereskedni: meglehetősen illikvid, folyamatosan játszanak a kamattartalommal, ... de először gondolja végig mki a saját kereskedését: mit miért csinál, van-e megfontolás a pozinyitás mögött, v csak pont olyan kedve volt, használ-e profitvédőt, stoppot, stb. Vakmajom is írt erről, a másik topikban sztem meg is lehet találni.

Stoppot úgy lesik mint a…

#367166 karvaly

Stoppot úgy lesik mint a hiénák,Fednek szerintem már nincs pénze, a Japán balhé elvitte. A jegybankok felélték a tartalékokat, Japán porszívózni fogja a kintlévőségét. Amerikai állampapír 800milliárd,olcsó pénz el fog tünni.

#367161 BudFox Előzmény: #367156

most eldöntöttem. amíg tart a FED kötvényvásárlási programja. szigorúan követő stop -ot használok a nyerő pozíciókon.

És ha leér eséskor támasz szintre akkor rögtön szükre kell húzni a STOP -ot, mert mindig onnan fordult vissza.

viszont longolni azt nem fogok....nem, majd 15.000 nél esetleg. vagy 18.000 nél..talán.

Viszont retteghet Börni, mikor bejelenti hogy elfogyott a pénzt...mert azon a napon cápák gyűlnek a vérszagra, és szétszaggatnak mindent.

Én 23000 től szívtam meg…

#367158 karvaly

Én 23000 től szívtam meg, onnan shortban maradtam, előtte még longaltam is 22500 tól, ahol te ragadtál be.

Azért mondanék egy tanulságos megfigyelést.

Hallottatok a HAARP-ról a tőzsde megvette, ez egy tudatbefolyásoló technika.Szerintem minket is megvezetnek a fontosabb döntéseknél, mint pl.a mostani volt. Félelmet,bizonytalanságot kelt az emberekben, képpont szerűen érkezik az agyba. Iraki katonák ellen vetették be, ismerjük a történet végét.

Megfigyelésem több éves.

#367156 Ricsi Előzmény: #367154

Igazad van, és én sem alszom nyugodtan longban, ezért azt nem is tartom sokáig. De valahogy mindig elmarad nálad a pozi kezelése. Ezt komolyan sajnálom, még a végén, mire eljutok hozzád, már egy gombóc fagyid sem lesz:(

#367154 BudFox Előzmény: #367144

nem az a baj..hanem hogy nem hittem ebben körben hogy idáig feljön...23.000 körül tettem zsebre az előző nyerőt...és visszanyitottam kb 100-150 ponttal feljebb..mert kifulladni látszott..de megetették velem.

meg aztán idő kellett hogy felfogjam..addig tényleg nem lesz esés amig Bernanke le nem állítja a FED programot.

most már felfogtam...

Jött a Japán cunami, földrengés, atomkatasztrófa...azt hittem mehet bármeddig a "short"...de be kellett látnom hogy tévedtem...a FEd felülírja az egészet..ők irányítanak bármi történhet a világban...hiszen hogy visszahúzták az indexeket 2 hét alatt...pedig az elképzelésünk jó volt.

Míg lehet hogy ha esést akarnak akkor egy kis hírt is úgy fel tudnak fújni hogy az egész világ beszakadjon...

pl. valaki elfingja magát a FED kamattdöntő ülésén és ezt úgy reagálják le hogy széthúzás van a testületben...:-))):D

ha meg el akarják tussolni, akkor ráfogják hogy a CNN riportere volt az első sorban :D

Piacnak mindíg két oldal…

#367150 karvaly

Piacnak mindíg két oldala van, nem kell összeházasodni egyikkel sem,ezt használják ki ellenünk.

#367149 BudFox Előzmény: #367134

Bocs főnök..de ez idevág :-)

A Kamattartalom kicsit beszükült..

bár most már ahogy haladunk előre az évben..nem is kell 600 KT, az 550 is semleges KT -nak számít szerintem.

#367146 Ricsi Előzmény: #367145

Csak az a baj vele, hogy néha fordítva rakja fel a monitort a falra. Én is shortos vagyok, talán még jobban is, de azért nem lehet nem észrevenni, akármi szar van a világon, 1-2 nap, és máris új csúcs...

Bud jól látja a piacot, …

#367145 karvaly

Bud jól látja a piacot, csak mint valahányan legtöbbször beragadunk.

Irány a 14.000bux.

#367144 Ricsi Előzmény: #367141

Szia:)

Olvasgatlak Bud, és nem tudom, mit miért csinálsz. Itt is, a PF-en is írod, amíg USA-ban nem változik a helyzet, addig nem lesz short, de ennek ellenére folyamatos shortban vagy. Ha én ezt egyszer meg fogom érteni:)

Tegnap belongolódtam, ma 720-on eladtam (kicsit korán, felment 750-re is), és 600 alatt short indul, hogy a pozimról is essen szó. Jah, és 800 fölött meg long.