akkor már el is kezdték a mai programjukat ? :D
RFV szépen esik...Egonnak bejött...
Határidő is szépen esett...de most minden megállt..nincs benne több erő lefele szerintem...majd holnap.
akkor már el is kezdték a mai programjukat ? :D
RFV szépen esik...Egonnak bejött...
Határidő is szépen esett...de most minden megállt..nincs benne több erő lefele szerintem...majd holnap.
Vazz hogy nálunk mindig el kell rontani vmelyik barom bluenak azt hogy egy irányba menjünk a nagyvilággal...
Már nálunk is hozzá lehet jutni olyan számítógépes programhoz, ahol a képernyőn keresztül pozitiv programozást lehet végezni.Sőt a HAARP továbbfejlesztése amikor az elektromos hálózatot használják.
nm hiszek az ilyen összeesküvés-elméletekben. igaz, h nm egyszerű a Buxszal kereskedni: meglehetősen illikvid, folyamatosan játszanak a kamattartalommal, ... de először gondolja végig mki a saját kereskedését: mit miért csinál, van-e megfontolás a pozinyitás mögött, v csak pont olyan kedve volt, használ-e profitvédőt, stoppot, stb. Vakmajom is írt erről, a másik topikban sztem meg is lehet találni.
Stoppot úgy lesik mint a hiénák,Fednek szerintem már nincs pénze, a Japán balhé elvitte. A jegybankok felélték a tartalékokat, Japán porszívózni fogja a kintlévőségét. Amerikai állampapír 800milliárd,olcsó pénz el fog tünni.
tessék, Faber is igy látja a dolgokat mint mi..tehát nem vagyunk hülyék, jól átlátjuk a dolgokat..csak nem tudjuk a legjobban lereagálni.
most eldöntöttem. amíg tart a FED kötvényvásárlási programja. szigorúan követő stop -ot használok a nyerő pozíciókon.
És ha leér eséskor támasz szintre akkor rögtön szükre kell húzni a STOP -ot, mert mindig onnan fordult vissza.
viszont longolni azt nem fogok....nem, majd 15.000 nél esetleg. vagy 18.000 nél..talán.
Viszont retteghet Börni, mikor bejelenti hogy elfogyott a pénzt...mert azon a napon cápák gyűlnek a vérszagra, és szétszaggatnak mindent.
Én 23000 től szívtam meg, onnan shortban maradtam, előtte még longaltam is 22500 tól, ahol te ragadtál be.
Azért mondanék egy tanulságos megfigyelést.
Hallottatok a HAARP-ról a tőzsde megvette, ez egy tudatbefolyásoló technika.Szerintem minket is megvezetnek a fontosabb döntéseknél, mint pl.a mostani volt. Félelmet,bizonytalanságot kelt az emberekben, képpont szerűen érkezik az agyba. Iraki katonák ellen vetették be, ismerjük a történet végét.
Megfigyelésem több éves.
hati kapcsán sok dologban nm értünk egyet, de ezek a szövegek hatalmasak :D
Igazad van, és én sem alszom nyugodtan longban, ezért azt nem is tartom sokáig. De valahogy mindig elmarad nálad a pozi kezelése. Ezt komolyan sajnálom, még a végén, mire eljutok hozzád, már egy gombóc fagyid sem lesz:(
nem az a baj..hanem hogy nem hittem ebben körben hogy idáig feljön...23.000 körül tettem zsebre az előző nyerőt...és visszanyitottam kb 100-150 ponttal feljebb..mert kifulladni látszott..de megetették velem.
meg aztán idő kellett hogy felfogjam..addig tényleg nem lesz esés amig Bernanke le nem állítja a FED programot.
most már felfogtam...
Jött a Japán cunami, földrengés, atomkatasztrófa...azt hittem mehet bármeddig a "short"...de be kellett látnom hogy tévedtem...a FEd felülírja az egészet..ők irányítanak bármi történhet a világban...hiszen hogy visszahúzták az indexeket 2 hét alatt...pedig az elképzelésünk jó volt.
Míg lehet hogy ha esést akarnak akkor egy kis hírt is úgy fel tudnak fújni hogy az egész világ beszakadjon...
pl. valaki elfingja magát a FED kamattdöntő ülésén és ezt úgy reagálják le hogy széthúzás van a testületben...:-))):D
ha meg el akarják tussolni, akkor ráfogják hogy a CNN riportere volt az első sorban :D
Piacnak mindíg két oldala van, nem kell összeházasodni egyikkel sem,ezt használják ki ellenünk.
Bocs főnök..de ez idevág :-)
A Kamattartalom kicsit beszükült..
bár most már ahogy haladunk előre az évben..nem is kell 600 KT, az 550 is semleges KT -nak számít szerintem.
http://postimage.org/image/1cax6oekk/
Jelenleg erre spekulálok:-) A képen. Longom van kicsit lejjebről
A múltkori longom jól zárult.
Csak az a baj vele, hogy néha fordítva rakja fel a monitort a falra. Én is shortos vagyok, talán még jobban is, de azért nem lehet nem észrevenni, akármi szar van a világon, 1-2 nap, és máris új csúcs...
Bud jól látja a piacot, csak mint valahányan legtöbbször beragadunk.
Irány a 14.000bux.
Szia:)
Olvasgatlak Bud, és nem tudom, mit miért csinálsz. Itt is, a PF-en is írod, amíg USA-ban nem változik a helyzet, addig nem lesz short, de ennek ellenére folyamatos shortban vagy. Ha én ezt egyszer meg fogom érteni:)
Tegnap belongolódtam, ma 720-on eladtam (kicsit korán, felment 750-re is), és 600 alatt short indul, hogy a pozimról is essen szó. Jah, és 800 fölött meg long.