Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#367227 Johny King Előzmény: #367082

Félek attól, hogy a BH azért vetette fel a 7. napirendi pontot az előterjesztések közzé, hogy miután megszavaztatta az alaptőke leszállítását, azután kielégíti a phyl N-Gene vételi opciót, a megmaradt pakkjából mondjuk ismét cirka 1 milliárdért, csak most nem 5 millió részvényt fog érte kapni, hanem 40 milliót és máris közel 50%-os tulajdonos lesz a Holdingban...

Ami gyakorlatilag csak annyi, hogy az egyik zsebéből átteszi a saját pénzén a másik zsebébe a pakkjait, és közben ingyen kapja a Holding felét...

Plussz még a bremer megvételére betesznek kb. 6-7 millió eurónyi forintot, azért is kapnak kb. 80 millió részvényt, és pikk pakk 120 millió részvény a jelenlegi 43 millió helyett...

Onnan meg a kiszorítás már gyerekjáték annyi részvény ellen, még mielőtt a BGP 15 tényleg világhírű dolog lenne...

Hát, ennyi az elméletem kb....

Ja meg még lehet, hogy beapportálnak előtte 2-3 milliárdért néhány céget is, hogy még egyszerűbb legyen a dolog...

A végén meg kapunk egy ajánlatot NÉVÉRTÉKEN!!!

Persze nem 200 Ft-on, hanem 25 Ft-on...

Attól még semmi sem zárja ki, hogy megfuttatják előtte akár a közgyűlésig is...

Ha akarjátok betehetitek a másik fórumra is...

Ha meg sokan elmentek a közgyűlésre, hogy leszavazzátok őket akkor meg nem fogjátok tudni eladni egy esetleges futtatásban, mert zárolva lesz a részvényetek...

Szóval MATT!!!

#367133 BudFox Előzmény: #367123

Tuti hogy lesznek bekiabálások, meg zűrzavar..

valaki mondta hogy jobb ha visznek security-t..hát ebben egyetértek..különben kő kövön nem marad.

#367123 macika Előzmény: #367082

asszem a tyúkos közgyűlésen lehet majd pótszékeket betenni

rekord "közönség" lesz

Jenőbát is várják a "bömössel" ĐĐĐ

#367111 BudFox Előzmény: #367082

Én is kíváncsi vagyok..azért tudtál valakivel beszélni a hivataltól ?

vagy mindenkit leráznak egy forma nyomtatvánnyal ?

#367082 Zotya32 Előzmény: #367071

küldtem email-t; igazából semmi; várható volt, hogy egy ekkora hivatalnál nagy a bürokrácia. :)

csak beadványok formájában lehet velük "kapcsolatba" lépni.

#367059 Higins79 Előzmény: #367058

aki 250k val beállt hírtelen 33ra az nem kicsi lehet.de lehet h kivágom. Eurhuf certi hol áll. Ex tegnap vett szvsz korai volt 265 alá is benézhet.

#367046 Sly-- Előzmény: #367041

Nagyon kis forgalommal kúszik felfelé, csak óvatos kávézás ajánlott.

Egyelőre max. a rés aljáig látok csak, a betöltéshez nagyobbacska vételek is szükségesek lennének.:-)