Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#367138 akpo7 Előzmény: #367130

Most mar en is atalltam az oldalatokra. Annyira nem akartuk atvinni a 750-et, h. muszaj volt forditanom.

#367132 Euroman Előzmény: #367130

pedig az elsődleges és a folyamatos munkanélküli kérelmek száma is rosszabb lett a vártnál

#367130 BudFox Előzmény: #367129

És mit ír a MArketwatch ? : futuresok semlegeshez közel az adatok után...még ilyenkor is szépítik a dolgokat...hát tényleg a shortosok ellen dolgozik ám az egész kampánia...hogy roxxxhadnának meg.

#367114 Hathor Előzmény: #367109

Van valami jó chartod?

Amióta a dupla aljad nem jött össze, azóta nemigen írtál ,-)

Csak most, hogy kinéz egy kilépés fel? Longban maradtál azóta?

Nekem van megint két új chartom amit csináltam magamnak pár perce, de nem vágnak nagyon egybe a célárai, így nem is tudom melyiket tegyem fel, így egyiket sem talán.

Te mit nézel ki most belőle, milyen képed van?

#367113 pepe01 Előzmény: #367081

OFF

Írd és mond 2 év alatt feleződött a profit.

Erre az évre 800 Ft osztalékot várok, mert a következő üzleti évükben már pici fellendülésre számítanak az elemzők és a cég is.

ON

#367112 Waszeitung Előzmény: #367109

Ilyen jó nemzetközi hangulatban /csúcs alatt a többség/ lecsapnak rá mint gyöngytyúk a takonyra :D Rg vel húzzák,tegnap kicsi,ma kicsit több...

Esetleg majd a báró nekiáll venni!

#367094 Hathor Előzmény: #367084

Reggel butaságot beszéltem azzal, hogy bux és hati leszorító alatt van.

Természetesen akkor pont hati chartot néztem naposon, ami alatta volt, és gondoltam mínuszban bux, akkor az is kb.

Így ki kell egészítenem a mai bux képpel azt a hozzászólásomat, mert fölötte vagyunk már promptban, viszont nincs valami nagy vételi kedv rá egyelőre.

http://postimage.org/image/213iteg3o/

#367085 banyaiz Előzmény: #367081

Hasonló mint Telconál, én mondjuk nem szeretem az Unicumot, de a népek pusztítják azért, lehet most kevesebb a pénz azért nem fogy annyira?

Hathor: mindenhol ugyanez van vsz, tőzsde van külföldön is, csak annyi a különbség, hogy magyar piacon Otin kívül nem nagyon van likvid papír, mostanában az is elég várakozó állásponton van. :) Mondjuk én is jobban szeretek itthon kereskedni, kicsi savanyú de legalább a miénk. :)

...

#367084 Hathor Előzmény: #367079

Jó ez a magyar piac is. Valamiért itt vagyok itthon ezt csinálom alapon működöm, ezért sem vágyom külföldön élni.

Van itt lehetőség, csak meg kell várni. Mindig voltak jó mozgások. A bázis építések után jöhet jelentősebb mozgás szerintem, csak türelem, kivárás, forgalommal alátámasztott csorda vétel és kivárás benne.

Még idővel a BBB-ról is várható felminősítés.

#367081 holnor Előzmény: #367066

Zwack-nál azért lehetnek problémák. ha így megy tovább, az osztalék összege sztem nm fenntartható.

#367080 Hathor Előzmény: #367076

Szia,

tudtam hogy háttérben vagy, mindig válaszolsz, ha kérdezlek ,-)

Remélem a leírt gondolataim alapján elkapunk együtt egy nagy pozis egy irányba trendelő piacot a sávon kívül majd ,-)

Azért vigyázz a felfelével, én mint mondtam felfele zászlót kinézek, meg fordított fej-vállat.

Meg OTP szűkülést is felfele várom.

Magán kisbüfis olcsó vételes le várásom nem számít ez mellett, ha piac azt akarja.

És tudod, arra megy a piac, amerre legjobban fáj. Kérdés most kinek mi fáj legjobban. Kisbüfinek a felfele, nagybefektetők meg hosszra várnak szerintem.

#367079 banyaiz Előzmény: #367072

Otit én mindenképp fel várom hosszabb távon (mondjuk ez semmit nem jelent én mit várok attól még eshet sokat), nehéz ez mi a jó taktika mert pl tavaly az ugrálás sokkal jobban ment, mivel kb ugyanott zárta az évet mint kezdte, aztán vannak évek amikor az ember veri a fejét a falba miért nem csak üldögélt a pakkokon.

Mondjuk TA-id működnek lehet azokat kellene erőltetni likvid helyen piciben először. Azzal lehet többre mész.

Na de nem offolok itt.