Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#367076 sztiv1 Előzmény: #367056

Sziasztok!

Természetesen tartom és adok rá,KB.23400 feletti átlagom van már,legmagasabb eddig 24113-(02,08)alja22963(03,??hó)ha jól tudom, utolsó kötésem 23713(03,30)eddig,közel a 400K-a többi pénpiaciban"ha" zárok utána majd körülnézk rézvényügyileg is

VÁROK TÜRELEMMEL,addig is olvaslak benneteket.Majd jelentkezem,ha aktuális lesz.

Sok sikert mindenkinek!

#367072 Hathor Előzmény: #367066

Igen köszönöm.. jók a gondolatok, hasonlóan vélem a gondolatokat.

OTP a top 5bluból nálam is nagyon esélyes, de most nem az első ötről írtam szándékosan.

OTP nagyon figyelő listás nálam, chartilag nagy elmozdulás jön benne szerintem, és felfele várom belőle elsőre én is, és duplázást én is lártok benne olyan időtávon, de még mindig előttem van a hatalmas havi háromszög beszűkülése. Tehát OTP van célba véve, de azzal együtt a hati is követőként. A kettő együttes mozgása visszahozhatja és azon felül növelehetné is a tőkémet. Vissza is fogom itt 5500-5600nál magam a vétele miatt, pont ezen gondolatok miatt, kitörést meg kell várni alapon, addig egyre jobban beszűkül. Azon a havi szűkülésen belül van még egy 4órás szűkülése is, ott is pingpongozik, így mindenképpen jónak látom a kitörés irányába megvenni majd.

#367066 banyaiz Előzmény: #366992

Ha befektetésben gondolkodsz szvsz jól oszd szét a tőkét, és hagyj ugrálásra is vsz akkor talán jobban bírod a várakozást. :) mondjuk amiben én látnék fantáziát : Otp több évre, ha kijövünk ebből a válságból egy duplázás benne lehet, mondjuk 3 éves időtávon.

Telco: fundásan érdekes a helyzete, több okból, elképzelhető mondjuk egy duplázás itt is, plusz oszt felvételek, de inkább otit választanám a kettő közül :)

Zwack jó osztalék papír, osztalékfizetés után osztalékért mindig venni, szép befektetés lehet hosszú távra , Plotinus, Cig most indultak lehet bennük sztori, más okok miatt, kockázatosak, de nagyobb hozam is lehet ha bejön mint pl Otin.

Rfv: jó cég nem tudom mennyit árazott már be a jövőbeni növekedéséből .

Orco: ha ingatlanszektor talpra áll és közben nem megy csődbe, akkor többszörözés benne van. Kockázatos, de sokat hozhat.

Rába: gépipar nem szívem csücske, de pl öcsém vett belőle mostanában és nagy emelkedést vár nem 1-2 hónapos időtávon.

Phyl, Humet, Econet stb ezekben benne van egy sokszorozás akár nagyon rövid időtávon, de extra kockázat is mellette.

Még annyi, ha befektetésben látsz fantáziát akkor ahhoz erős hit, és türelem kell, mert a napi , heti , havi mozgásokból nehéz lesz kiolvasni mi lesz 1-2 év múlva. és sokszor jársz majd úgy, hogy eldobod idő előtt aztán szentségelsz.:)

és persze a világban trendek milyen stádiumban vannak. Most kezdődik, vagy most ér lassan véget bika. :) Nem egyszerű történet. :)

#367056 Hathor Előzmény: #367051

Sztív nagy pozis bajtársam sem tudom mit gondol a piacról, volt már a 22.900-23.400közötti 350kontis short pakja 22.800körült is megnézte most itt fent gondolom még vár, belefér az előző nyerőkbe, egyébként is le várja még, azt mondta majd jelzi mi lesz a pakkal, nem jelezte, így gondolom tartogatja, esetleg bővíti ha kell.

Re: hk

#367055 Csilla76 Előzmény: #366950

kellett a pénz másra. most egy kicsit legalább tudok nyugodtan figyelni:-) nekem mindegy merre megy, ha egy szinttel feljebb lépünk, az is jó.

#367051 Hathor Előzmény: #367037

Akkor neked minden jó ,-)

Ne csüggedj én meg a többszöri 200kontis longommal nem kerestem semmit, azzal butam mindig, amíg az összes piac tört csúcsra, addig mi mindig 20Kra mentünk

Ilyen elcseszett egy dolog ez, ezért a sáv nem jó csak napisnak.

Most csutka lassan nyomogatjuk felfele ezt a csökkenő tetőt, se kitörés se semmi. majd fölötte lesz sáv tető, megint kitudja visszafordul-e róla, megint kamu kitörés lesz-e.. utána a 25.5Ks bux csúcs.

#367037 Benjoe Előzmény: #367031

Vannak beragadt shortjaim onnan. Meg beragadt longjaim fentről. Tényleg short volt a jellemző, de szinte mindenemet elvitte tavaly. Túl nagy pozíció méret, likvidálás, ki-be ugrálás. Most már szinte mindegy, a beragadt pozikat próbálom likvidálni lehetőleg minimális veszteséggel. Fent eladok longot, ha beesik visszaveszek shortot.

ds

#367034 Waszeitung

Rg vel brillíroznak ha a többi nem megy,remek...tiszta véletlen hogy most kezdődik (?)a kori.

#367031 Hathor Előzmény: #367021

ja még egy gondolat Benjoe..

egy vessző lemaradt.. szóval megmagyarázva a mondatot, mert számomra is furán hangzik amit írtam..

Azt akartam írni, hogy mindig shortosként éltél gondolataimban, amit megerősített a múltkori 21K körüli beragadt pozició is, amit azt hiszem zártál azóta. Úgy értettem ,-)

#367026 holnor Előzmény: #367020

szóval megint nm stoppoltál? emlékszem, h írtad, nm sikerül jól belőni a szintet, de SL nélkül tőkeáttételes termékkel kereskedni biztos tőkevesztéshez vezet.

#367024 zeeh_ Előzmény: #366988

Orco még messze nem futotta ki magát, ne a hazai chartot nézd, hanem a fő piacának grafikonját. ;)

#367021 Hathor Előzmény: #367020

ejha..

pedig örök shortos beragadt 21Ks shortos vagy a szememben ,-)

majd felszabadul ez is. ,-)

Na hónap váltás lesz, át kell töltenem 50hirdetést egy portálra, így lelépek, mert éjfélre sem végzek.

Yo kereskedést, sok pénzt Nektek!

#367020 Benjoe Előzmény: #367011

Nekem is lenne mit. Még márc. elejéről beragadt longokat 24000 környékéről.

#367019 Hathor Előzmény: #367006

Azért etttől a leszorítótól ott van a nagy zászló alatta, meg még a fordított fej-váll.

Többi bluet is beszűkülésekből felfele várom inkább most ránézésre a chartokra.

Kint S&Pben; is bízom egy fordított fej-vállban, annak jobb váll visszatesztjére.

Ma az is egész nap dojira gyúr a leszorítóm fölött.

Kinézetre chartok ránézésére felefele mehet még a piac, csak a hírek, makrok, kamatvárakozások, katasztrófák, háborúk, leminősítések miatt nem tudom mennyire tud érvényesülni.

Minezek ellenére a lefelének még mindig jobban örülnék pozi nélkül, az alacsonyabb árszintek miatt, meg ha kialakul egy erős lefele trend, azzal is lehetne keresni.

#367018 Benjoe Előzmény: #367006

Csak a leszorító rá ne tehénkedjen a hókristály gépre, mert még nehezebb lesz. :)

#367011 akpo7 Előzmény: #366981

Nalam a lista: Pannergy Orco, GSpark, Forras korok nelkul.

A harmadik korodet sztem felejtsd el, ha olyan ceget keresel, amiben ertek is van...

Nem offolok tovabb.

Hatiban van meg longom, de nagyon nyogvenyelosen haldunk. Promptot fogja nagyon a 23,100, kt-val meg nem mernek felfele jatszani. Pedig 24,100-on szivesen zarnek ma. :)