Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#367006 BudFox Előzmény: #366986

Mi újság mesterek ? :-)

Majd átnézem a grafikonokat...csak előbb be kell cipelnem egy hókristály gépet..dög nehéz...

remélem működni fog ez a leszorító..mert a gatyánk rámegy, ha nem ._(

#367001 Hathor Előzmény: #366993

Sajnos hatiban összejött akkora bukó tavaly ezzel az oldalazással és folyamatos visszarakással, hogy most már a 10%bukó sem fér bele.

Egy jónak tünő setup belépő, ami esetleg ad 3-5% előnyt a belépés után egy két napra majd stop alá bekeren és várás a célom elméletileg.

#366993 holnor Előzmény: #366992

Plotinus kb olyan, mint ha egy abszolút hozamú alapba tennéd a pénzed, csak sokkal kisebbek a költségek.

"nem szeretném megnézni Őket ... 10%kal olcsóbban."

így nehéz hosszú távú befektetőnek lenni.

#366992 Hathor Előzmény: #366988

Én csak hosszútávra gondolkodom... ezért is veszek nagy pakkokat, de azért fél áron nem szeretném megnézni Őket, sem 10%kal olcsóbban.

A papírokról nekem más a véleményem, mint amit írsz.

Plotinust nem ismerem, Zwackban meg semmi fantáziát nem látok, bár tudom sikerült összekalapálnod egy kis közönséget neki tavaly, a pár darabos vevők is vevők voltak melléd, ami 1-1%ot tol egy ilyen kis papírnál. Év vége előtt meg várható volt egy kis felfutása az ünnepi pia fogyasztás miatt, így eredményének is valamivel jobbnak kellett lennie az utolsó negyed évben.

#366988 pepe01 Előzmény: #366981

Vigyázz, ezekkel a papírokkal.

Hosszútávú befektetésnek jók ezek a papírok, de rövid távon fenntartásokkal kell kezelni őket.

Orco kifutotta magát egy időre, Cig 7 évig nem termel nyereséget, Pannergy is jó cég, de még mindig elég nagy az eladói nyomás.

A második körből a Nyomda a legjobb választás, Rábá-nak és TVk-nak még nem jött el az ideje. Ráadásul az erős forint sem kedvez nekik.

Tudom ajánlani a Plotinus-t kis tételben, ez a másik kedvenc papírom a Zwack mellett.

Plotinus közgyűlés április 18-án. Hamarosan kiderül Zsidai mester mit bűvészkedett össze az elmúlt 3 hónapban.

Például van Pannergy részvényük is ami az utolsó elszámolásban 904 ft-os áron volt elszámolva.

#366981 Hathor Előzmény: #366976

Talán eljött a közepesen kis papírok vételének ideje, mert ezek a bluk elég gyengék, valami mást kell keresni.

E-Star (bár nagy a felfutás már most benne), CIG, Pannergy, Orco elsőre amit nézek.

Második körben: Rába, Nyomda, TVK.

Harmadik ökör köri körben: Keg. (econet, phyl megfigyelés alatt, d ejól be lettek adva az utóbbi napokban)

#366980 Waszeitung Előzmény: #366976

Tényleg katasztrófa,kézzel lábbal nyúzzák felfelé,eladni senki nem akar,ilyen nyűglődéssel vajon meddig lehet jutni?

#366976 Hathor Előzmény: #366970

Hu de erőltetett ez az egész piac, megy a nyüglődés ezerrel nulla forgalommal.

OTP 5600on

BUX 23052

Hati 23715

#366967 Hathor Előzmény: #366965

23738körül, de most 23700

prompt picit fel, hati kicsit le.

prompt 23031.

mindkettő leszorító alatt

Re: hk

#366963 pepe01 Előzmény: #366950

Bux is átmehet a leszorító trendvonalon, de csak akkor tekintem szignifikáns áttörésnek, ha túléli a jövő hetet is.

#366950 Hathor Előzmény: #366948

Gyűlnek a várakozók :))

vagyunk már páran partvonalon.

S&P kilépett a leszorítóból, tegnapi fordított fej-váll nyakvonalra még mehetne pár pontot, kíváncsi leszek, kedden már esnie kellene az alapján joibb vállra :)

#366948 Csilla76 Előzmény: #366872

nem teljesen, de nem bánom. ez a helyzet nagyon szahar, és inkább várok kissé. időm lesz mindig kereskedni.

de a fórumot figyelem:-)

#366872 szotyi Előzmény: #366810

legalább visszanyerted a fordítás előtti bukód...

hát nemtom. avas tepertő...én nem adok több suskát az erstenek. szeptembertől kipróbálom a teskót, meg usákokat.

de ez ide nem illik mert zacsipacsi lesz :-)

#366810 Csilla76 Előzmény: #366633

fordítottam, nyertem rajta és kiszálltam. majd pár hét múlva megint beszállok. addig pihi.