Amíg OTP nem emelkedik nyugodt vagyok!
Richterből van egy raklapnyival az emelkedhet, a Mol aggaszt ilyen szinten már nem veszek bele.
Most Plotinus-t kell venni!
Emlékeztek a Zwacknál is bejött a felbeszélés!:)
1600 alatt ajándék!
Amíg OTP nem emelkedik nyugodt vagyok!
Richterből van egy raklapnyival az emelkedhet, a Mol aggaszt ilyen szinten már nem veszek bele.
Most Plotinus-t kell venni!
Emlékeztek a Zwacknál is bejött a felbeszélés!:)
1600 alatt ajándék!
Meg holnap rarakjak a "fals" Q1 vegi meghuzast es ott is leszunk 24.1K-n...
23.699 lett.
hál' istennek felhúzták ma is :-)
nembaj..innen szép nyerni :D
Majd záróban sziporkázunk :D Dobna vki majd egy hati zárót? Thx..
Na mi van ? Nem a Mount Everest -en vagyunk, hogy újabb csúcstámadásokat kell indítani ? :D
ha szerencsénk van akkor talán nem..és más elemzők írták hogy utolsó napokat rúgja a bika...kifut a hónap és kezdődik az újabb lejtmenet..hát minden elemző más, van aki meg a tavalyi csúcsra várja :-) kedvenc elemzőnk..tévedhetetlen :D
Bámulatosan jók vagyunk...most is :D
Richter..
hogy fel lesz kötve minden az borítékolható...mert le van maradva.
a legkisebb megrántásra azonnal tépni kezdik.
Hát nem úgy viselkedik az index mint 2009 -ben az biztos..meg 2008 -ban.
Fél 5ös vásárlók megjöttek...Rg-t sem tudnák nagyon ettől kisebb dbszámmal húzni,gondolom a végén meg fel lesz kötve minden ha ez nem elég.
tényleg meg kell változtatni ezt a kereskedési stratégiát.mert igy nem megyek semmire..
olyan itt nem lesz hogy egybe 1300 pontnál többet essen..5000 -et meg pláne nem.
remélem érted... :P :)) böszme piac ez...
Nagy igazság :D
Ez volt anno egy long céláram amit aztán kézzel zártam, ez meg bentmaradt napon túl érvényes megbízásként.
Rém buta ez az erste/portfolio hogy nem lehet megadni pozi-specifikus megbízásokat és ha zár a pozi zár magától minden arra vonatkozó megbízás (stop és target). :S
Hozzáteszem, máskor is jártam már így (22550-es vétel volt nem rég, emlékszem) és nagyon jól sikerült. Ez is csak azt bizonyítja, hogy elemzés alapján jobb poziba lépni mint csak úgy.
egyelőre nem túl meggyőző ez a mai nap sem..nem akarnak ezek még esni...á---eszük ágában sincs...inkább mennek felfelé, mint bármerre...ingyen van minden..sose lesz ilyen olcsó.
főleg a BÉT -en :D
de bírnám ha a mai mérsékeltebb hírekre beadnák nyugatot estig. :-))
(mindig ezt várjuk..aztán akkora tépés lesz estére hogy 1.65 % ig meg sem állnak meglehet)
Azért jó hogyha tudja az ember hogy milyen pozija van :D