Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#366544 kosami Előzmény: #366537

66

Hát begb... a copfost az a kopasz buzeráns. Hova az anyjuk pi..ba nyomják már le.

Re: Árverésen értékesítik a 900-as sávot

#366542 Ibiza Előzmény: #366533

:) miattad ott a hűtőmber 2000kg lóhús.. meg 10 tábla milka..

#366536 Mamboo Előzmény: #366531

úgy legyen. ott belecsípnék én is. egyszer már megszivatott, utána szépen visszaadta.

amúgy félek tőle rendesen.

#366531 Ibiza Előzmény: #366530

60 alatt sok stop van.. sztem beszipkázzák ezeket...ezért szokott 56ról pattanni..

#366530 zeeh_ Előzmény: #366525

Valamiért sürgős lett a lenyomás.

Princ! Az alapot ne keverd bele, annak ehhez semmi köze.

#366527 Ibiza Előzmény: #366522

:) akkor nem tom milyen a pesszimista.. egy feketeruhás halálváró hozzád képest egy boldogsághormonnal tuningolt endorfin.

közeledik a 60hoz ha for…

#366525 Ibiza

közeledik a 60hoz ha forgalom folyamtosan nő és csorog az ár akkor már gyüjtögetik..

#366523 Princ Előzmény: #366521

És ezután lehet a régi véleményét idézgetni :(

#366521 Princ Előzmény: #366516

Hát a Nyilasi2015 alapját nézd meg először, hogy teljesít, azt hiszem -20 %-ban van 1 év alatt és nem szól semmit a Nyilasi a részvényesekhez....:(:(:(

#366517 zeeh_ Előzmény: #366511

Csak nem ezért kellett lenyomni az árat, mert olcsóbban veszi át valaki a pakko(ka)t valakitől?

66

-8,33%

KV esélyes :(

#366516 zeeh_ Előzmény: #366504

Nyilasinak Nobel díjat ezért a régi írásáért!

"3. Régi motorosok az Econetesek is. Én leragadtam ott pár éve, hogy állítolag a Magyar Posta majd lehúzhatja a rolót, mert az Econet kitalált valamit, ami átveszi a postai csekk szerepét, és ez százmilliárdos biznisz lesz. Nem meglepő módón ebből se lett semmi. Így ki kellett találni valami új humbugot, amivel be lehet szopatni a balekokat: SZIGET!!! Ez lesz a nagy biznisz. Megvetetni a Sziget Fesztivált alapító haverok Kft-jét a részvényesekkel méreg drágán, miközben ugyanúgy lehet kiszedni a pénzt a gépezetből alvállalkozói szinten mint eddig. A biztos haszon az alvállalkozók mögé bújt alapítóké, a kockázat és az esetleges veszteség pedig mostantól a részvényeseké. És jééé, hogyhogynem amíg a magyar állam 100-200 milliós nagyságrendben támogatta a Sziget fesztivált, addig az mindig veszteséges vagy nullszaldós volt. Most pedig, hogy tőzsdei cég lett, és egy fillér állami támogatást sem kapnak, az általuk szervezett tucatnyi fesztivál mindegyike állítólag százmilliós nyereséget termel a soha nem látott gazdasági recesszióban. Honnan jött most a pénz??? És akkor hová lett a korábbi pénz??? Az biztos, hogy nem a részvényeseknél van, mert a Mutyi Rt részvényei lenegyedelődtek""

A Sziget után itt az új őrület, ami megváltja a világot és a céget, ha már a Neo nem jött be, a Metapay. :)