Regisztráció Elfelejtett jelszó

TA elemzések,kérdések,válaszok

két éves időszakra még n…

#358156 ikszf

két éves időszakra még napi gyertyákat szoktatok elemezni, vagy ott már heteset?

melyiket?

#250903 ikszf

a napon túli pozik elemzéséhez csak a rendes kereskedési idő chartját kell nézni, vagy a pre és afterhours adatokat is?

Re: Progik

#36981 Csusza Előzmény: #36974

ASCII importtal csinálod gondolom. Akkor lehet, hogy nekem valami ott van szarul beállítva.

Csinálok képeket a beállításokról, ha lennél oly kedves összehasonlítani a tiéddel.

Ja! Ne nyissak egy külön topikot Amibrokinak? Szerintem megélne, jobban ki lehetne bogarászni később a hasznos dolgokat. (ezt meg úgyis szétoffolják Kissherceg és tettestársai! :-D )

#36970 Csusza Előzmény: #36926

Isten bizony így csinálom, ahogy írod! Minden napot úgy fejezek be, hog yzárás után lementem PETI-t. De valamiért nem eszi meg rendesen. Neked rendesen megy? Nem értem.

Amikor beimportálod, neked ad hibaüzenetet? Nekem egyet, de eddig nem nézegettem, mi is az.

#36926 Ozzy_ Előzmény: #36855

akkor valami bibi van az exportban. Illetve láttam már olyat is, hogy a peti nem pótolta a az elveszett kapcsolat alatt kieső adatokat.

nap végén export, aztán amiba import, így működni kell neki, hacsak nem eleve hiányosak az adatok.

#36834 _pda_ Előzmény: #36826

ok, megpróbálom a másikat is, már letöltöttem régebben

majd kérdezek ha elakadtam :)

#36827 Ozzy_ Előzmény: #36817

mások arra a progira esküsznek, de én a petiexportot használom, úgyhogy ebben sajnos nem tudok segíteni.

#36826 Csusza Előzmény: #36817

Én az Amibrokit a Petiexport című cuccal használom. Az teljesen jól működik, minden lehet állítani, minden működik. (azt leszámítva, hogy nyitóban és záróban a mannyiségeket szarul mutatja, de ez nem tragikus) Esetleg próbáld ki azt is.

A másik cumót nem ismerem.

#36817 _pda_ Előzmény: #36677

köszi, beüzemeltem a legalsó linken lévő cuccot, de csak sima line chartot látok, ráadásul semmit sem tudok konfigolni rajta az amiban

??