Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#366471 Very Mary Előzmény: #366463

nem érzem CSAK szerencse, elegem volt/van a szűk sávban való tökölésből...forgolódok itt mint a szélkakas 100-200 pontos nyerőkért...csak a broki keres ezen

jk

#366470 Waszeitung

Érdeklődve várom hogy mivel törünk ki és hol lesz a megálló mert egy hányinger ami itt kereskedés néven folyik,Molly 60 perces sávtetőnél (topikjába raktam csártot),Otinak 5700 a keméyn,Rg pedig az ország bohóca (sok más mellett)....

hm...tegnapi 400 alá szú…

#366462 Very Mary

hm...tegnapi 400 alá szúrásban hirtelen ötlettől vezérelve zártam shortokat de longhoz meg nyúlbéla voltam...pedig úgy tudtam hogy ez lesz vazz

#366450 Hathor Előzmény: #366440

Molban órás emelkedő csatorna erős, abban van egy szimetrikus háromszög szűkűlés, amiből trend irányába törhet ki, azért.

Kicsiknél CIG felfüggszetve mára (egyesülés miatti tárgyalások miatt)..

minden más kicsiben alj szerűek láthatóak, kettős alj szerűek, fordított fej-vállak, meg ilyesmik.

Kíváncsi leszek.

#366438 Hathor Előzmény: #366436

OTPben a háromszög szűkűlés kitörésére, Buxban sáv kitörésre vár a piac, majd jön mögé forgalom, ha elindul.

#366435 Hathor Előzmény: #366432

Egyelőre én is várok, OTP-t kell nézni szerintem most a piacunkon, az ha kitör buxszal, akkor elvileg meg kéne venni.

A huf erősödésünk jól áll ennek irányába, főleg OTP részére, 5600as szintje nem túl magas egyelőre.

úgy érzem full jól döntö…

#366432 szotyi

úgy érzem full jól döntöttem, hogy kimaradok szeptemberig

Re: gd

#366431 Waszeitung Előzmény: #366422

Ahhoz kellene legalább egy húzó blue,de nem igazán látni az erőt,bár a béten minden megtörténhet...azért az tényleg gatya hogy a héten eddig a hati 200 pontos sávban mozog..

#366422 BudFox Előzmény: #366420

egy nappal elcsúszott minden...

de az is benne van sajnos hogy ráfogják hogy lemaradtunk usa tól..ezért 500 ponttal legalább meghúzzák a piacunkat..:-(( azért remélem hogy nem.

#366421 Hathor Előzmény: #366415

Nagyon gagyi a BÉT, mert nyitóban lereagálja az eseményeket, utána napközben szinten tartás, másnapra bármikor fordulat lehet, közben még sávozunk is, és rohadt illikvid, nincs érdeklődés iránta befektetők szempontjából, és még a manyupokat is megnyírták. Mellette rohadt sok a fél százalékos broki díj, meg a spread is, és akkor a stop kivágások.

Nagyon nehezen kereskedhető.

#366415 BudFox Előzmény: #366408

Ha szerencsénk van akkor a szokásos keddi felállást játszuk ma :

Magas nyitás után egész napos lecsorgás..

én ebben bízom.

#366414 Hathor Előzmény: #366405

Szia,

azért gyász ez a BÉT nagyon.

OTPt néztem nyitóba kéne venni 1.6%os emelkedésre nem kell ma már.

Főleg, hogy mellette a másik négy papír mínuszban vagy nullán.

Ez a gyászabb inkább, hogy a többi nulla körül, OTP meg a kis mini S&P, hati meg mini OTP ilyenkor.

USA topikba beraktam egy s&p chartomat, ott kinézett napos leszorító fölé ma sp, ott kinéz egy fordított fej váll szerintem, de majd kiderül.

Lehet, hogy megy fel a piac, de tény hogy a reál környezet nagyon gázos mostani napokban.

Portugália másodszori leminősítése is.

Abba is az lehet, hogy onnan felminősítik majd, nálunk is, meg japánban a felépülés szele a jövőben az ipari megrendelésekkel megint.

Rálban a népünk bazi rosszul él szerintem, most már engem is szorít a nadrágszíj.

Ma emelték a benzint megint történelmi csúcsok fele, lassan emelik a kenyeret megint. Körülöttünk az összes boltban 200FTról egységesen 270ft lett a kenyér meg van ahol 300FT.

10FT-tal emelték a pékeknek kilóját a lisztnek Ők 25FTot szeretnének áthárítani a fogyasztókra. Fogyasztói bizalomnak csökkenie kéne, fógyasztói áraknak nőni, inflációnak nőni. GDP meg nem tudom mitől javul majd.

szerk: közbe látom már emelkedett bux is több mint 100pontot amíg írtam.. na azért.. többi feljött, azok irreálisan leragadtak, otp meg előre futott, de így ok.

#366408 BudFox Előzmény: #366404

Nézd mán' itt oldalt az RSS híreket...mindent rózsaszínben látnak mindig...de bepancsolnék ennek a cikkírónak :D