tegnapi lonzárásom és shortnyitásom szívás...
KT 720 pont
és plusz 130 ponton nyitottunk...mindegy ez..csak tépni lehessen...
rohadt szemét Bernanke :D
ezek phaszok...
Be szép záró,Molly és Rg felkötve,a korrekció érdeklődés hiányában elmaradt,nézzük mekkorát szól a móka felfelé,mennyi lett hati záró és mekkora a kt? Thx előre is..
Sziasztok!
Ma beálltam OTP longot venni 5515-re, de délután kiálltam a könyvből, mert el kellett mennem.
Holnap kiderül jól cselekedtem e.
Az otp longokat short hati fedezetnek szántam. Lényegében konzerválni akartam a hati nyerőt.
de azt nem értem hogy miért ? talán azért mert mindenki felfelé várja most meg ? elemzők csak a longról írtak ma..talán ezért...
nagy koppanás lesz ha hirtelen el "kell" adni.
nekem is feltűnt..:S
bakker volt 800 a kt?
mi van itt??
kétoldali súlyos skizofrénia
nagyon rángatóznak...remélem mára kitombolták magukat, és lefordulnak a székről mint a lakodalmas kutya :D
hopp kétszer ment, akkor is szptás megy itt. bárki bármit mond. jobb ebből kimaradni. szeretnék akkor olcsóbban venni, ha lehetne:-)
Marketwatch -on már írják is hogy korrigálták az fogyasztói bizalmi adatot..ugyanis nagyott esett márciusban :DD
szerintem estére minusz lesz.
Nem néz ki egyik blue sem túl jól ezekkel a napos feka gyertyákkal,de folyamatosan mentegetve vagyunk,buxit vissza is tették 50 naposra,kt is elég magas,ilyen tartáskor szokott lenni vmi őrület felfelé...vagy bevágják a 3,14be fél óra alatt :D
nagy rángatás lesz zárásig az biztos...mindenki össze vissza megy mostan.
750 ak t