Úgy volt, de beáldoztam a beragadt eco pakk részleges dobásáért, de ezek szerint korán.
Úgy volt, de beáldoztam a beragadt eco pakk részleges dobásáért, de ezek szerint korán.
Csúcs ez a papír, grat annak aki benne ül, netán 2009 tavasz óta, vagy bevezetés óta, nem semmit ment :)
Azt nagyon sajnálom tavaly mikor volt az Mnyp pánik nem kellett 7500 körül.
Mit csinaljak?hol a vege?
igazi csillag ez a kis papir pedig nem orultem amikor 9k ert vettem.
Vennének még, ha volna mit! Üres a könyv, pár 100 darab van az is 100 forintonként szétszórva. Így könnyű emelkedni.
Ez nagyon komoly! Ki veszi ennyire?
Verem a fejem a falba, hogy 9 felett kivágtam...
Sikonyálok mint egy szűzlány! Ilyen jó szerdám már rég volt! :D
Azt meg hogy? :D
Tuti legalább harmada kötvény lesz, mert részvényből ennyit nem lehet eladni 40m €-ért...
Ha tudsz a kezeden ülni és esetleg egy 5% esést el bírsz nézni, akkor még érdemes belevenni, mert ez évben nagyon sok új projekt van csőben lengyel, román és magyar városokban. Persze a kicsiknek még minden titok, de a napi 100 millás emelkedések megfontolt nagy vevőt sejtetnek a háttérben.
Megmondom őszintén, ha van papír ami már az agyamra ment, akkor az ez. :D Pontosan azért, mert január óta nézegetem, soha nem veszek, és ez meg csak kúszik felfelé szép lassan. Most meg már nem merem venni, mert tutira oldalazni kezdene, vagy esni.
Holnap lehet, hogy megjátszok egy kört vele kis pakkal.
Viszik mint a cukrot! Betettek 10750-re 500-at, slurp! Felszívta...
aki olvassa a topikot, az v tulaj, v venni akar, úh a számok nm meglepőek. az annál inkább, h a mostani tulajok fele vásárolni akar még. két ok ugrik be: v nm biztak a papírban, ezért kisebb pozit vettek fel, v azt gondolják, h eddig szépen nyertek, és ez így is marad örökre...
Elég jó a hangulat odaát, látszik is az egyik arc kérdőívéből: http://www.doodle.com/49d34y9ymnsaa3hd