Én nem kereskedek ma és holnap. Kibsztt unalmas oktatáson ülök, és olvasom a fórumokat. Néha 1 könyvet érdekessegből dobjatok majd. Köszi
Én nem kereskedek ma és holnap. Kibsztt unalmas oktatáson ülök, és olvasom a fórumokat. Néha 1 könyvet érdekessegből dobjatok majd. Köszi
Hát nem tudom, hogy azt megismétlik-e! 25 Ft-os névértéknél le 8-9 Ft-ra, ráadásul B kategóriás lesz, aztán BH erejű befektető...... pássz
Én csak 2 kört csináltam , egyenlőre nem merem tartani
Most őszintén valaki vett ma?
Mert mindenkitől azt olvasom itt is, ott is, hogy csak eladott!!!
Lesz majd tétel 10en, 2 éve is volt. Most jön az ismétlés.
:(
Tehát akkor most az a cél, hogy minél alacsonyabb árfolyamon pörögjön, persze csak akkor, ha a felvásárlás a cél!
Akkor már azt is megjátszák, hogy ne tudjál venni 10nél
Nem fogja. Ha ő is veszi, csak azért teszi hogy holnap legyen mivel önteni. Nem volt neki egy darab se, ma bevásárolt, hogy induljon a szopatás.
ilyen visszahúzás a második limites esés után szokott lenni..azaz holnap reggel a..30 forintról esetleg megpattanhat 35-37 -ig...de aztán onnan megint lefele...szerintem...szigorúan.
Igy van...ez valami közepes befektető, spekuláns lehetett..akinek van mondjuk 100-150 milliós pénze a tőzsdén..és itt kockáztatott mondjuk 5-6 milliót..az aprópénz neki...kiszáll 3 forinttal feljebb..úgy hogy egyben ráönti a piacra..és keresett vele 1 havi kajapénzt/ villanypénzt....ennyi!
Igy lesz az egykori legjobb spekipapírból egy hulladék :-((
Azon se lepődnék meg ha BH visszahúzná tegnapi záróig , Lenne kapkodás:)
Ezért lesz 10ft, majd ajánlat 25ért. Buktam akkor 3 millert. Vagy 10nél még venni kell min. 100k-t.
Ajánlatot csak készpénzben és forintban lehet tenni és csak olyan részvényenkénti áron, amely nem lehet kevesebb mint a Budapesti Értéktőzsdén az ajánlattételt megelőző 30 napos időszak alatt a társaság részvényei tekintetében kialakult forgalommal súlyozott napi átlagár 250 %-a.
5.8. c ponjtja
Nagyon ramatyul állunk:-(
"Trial enrollment reached 100 patients are randomized (February 11, 2011) - read more>>
Today we were informed that the 100th patient was randomized in the trial. This is wonderful news, the patient selection goes faster than projected, this is quite rare phenomena in clinical trials world. If the clinics maintain their enthusiasm and pace we will have phase II/b results by the fall says Zan Fleming, the Chief Medical Officer of N-Gene and the leader of our clinical effort."
őszre lehet eredmény
http://www.ngene.us/news-press/
Magyar engedély még nincs meg a klinikai vizsgálatokra.., úgyhogy csúszni fog szvsz:
The trial has been permitted by the FDA, application to the German and Hungarian Drug Agencies is currently underway. The first subject was randomized to treatment in the study on November 12, 2010, final report is expected around 4Q, 2011.