Ők már előbb szóltak az ukránoknak, mint ahogy az a kicsiknek eszükbe jutott volna!)
Ők már előbb szóltak az ukránoknak, mint ahogy az a kicsiknek eszükbe jutott volna!)
Az azért érdekelne hogy milyen biztonsági intézkedéseket tesznek a közgyűlésre az érintettek.
25*2.5 azaz 63-nál lehetne kivezetni az alapszabály szerint?
25*2.5 azaz 63-nál lehetne kivezetni az alapszabály szerint?
:-)
nekem volt kapcsolatom, aztán mégis szidtatok... :)
6-7milliós hülyegyerek vett 35ön, meg aki azt hiszi megveszi a piacot, de ezt nem így kell... :)
megpusztult... 4,5Ft a régi árfolyamon
Nem kovetem ezt a f*st, de a rendelkezesemre allo infok alapjan 25 felett nem latom ertelmet higitani.
A nagy lóf...szt veszi ezt a BH 35-ön (már bocsánat), ne etess meg már senkit ezzel legyél szíves. Minek venné? Majd tőkét emel 25-ön.
Vedd végig az esést, ha nem buktál még eleget, erre nem lehet mit mondani.
Nem akarlak megsérteni Johny és főleg veszekedni sem, de néha kinyílik a bicska, bocsánat mégegyszer. Lásd már át, hogy mi folyik itt, elég régóta nézed és szenveded...:-(((
110-120 az átlagom. otthon lennék már lehet nem lenne phylem. Jövő héten 20 alatt vissza lehet vásárolni.
kaptam én is olyan infot h valaki veszi igaz ezt 41en. Mert kisbüfik biztos nem. De akor lehet h 35is neki csak jó .nehogy TP megszivja a végén
Ugye-ugye..., sajnálom. Hányszor vitatkoztam veled is, hogy bárkivel is van kapcsolatod a cégtől, csak etetnek...:-(
Ha már engem kérdezel, én csak emelkedésben higítanék. A mai gyertya csúnya lesz, de úgy gondolom, 40-ig visszateszt és réstöltés talán valamikor meglesz.
BH
keményen beragadtam azon elmélkedek van e értelme higitani. de ki a fa om vette 35 ön.
Egy biztos, qva profik akik mozgatják a szálakat...
Mekkora szívatások mennek, ha nem lenne limit határ ezek az idióták lezúznák a sárga földig
:-)
Azért szebb lett volna, ha ez a játék ami most megy 46- 47-en menne....
Mert tetuladak es nem akarjak, h. mas is keressen vele. Kozgyulesen lehet, h. femdetektor lesz felallitva, de az utcan nehez lesz elbujniuk.